033 - 8888 686 info@midlandtours.nl

2-daagse koorreis Laudate

Maastricht & Aachen

2-daagse koorreis Laudate

Vrijdag 27 en 28 september 2019

Naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van het christelijk mannenkoor Laudate wordt er een 2-daagse koorreis georganiseerd naar Maastricht en Aachen. Zingen in mooie kerken, steden bezichtigen en elkaar in andere setting ontmoeten.

Programma:

Dag 1 – Thorn en Maastricht

08.00 uur Vertrek Barneveld

10:00 uur Aankomst bij restaurant voor Koffie met vlaai

11.30 uur Zingen Abdijkerk Thorn

12.30 uur vertrek naar Maastricht

13.15 uur Aankomst Maastricht en vrije tijd

15.45 uur Boottocht van 2 uur naar het Bassin of stadswandeling

18.00 uur Vertrek naar hotel

19.00 uur Aankomst

19.30 uur diner

Dag 2 – Aachen en Gulpen

09.30 uur Vertrek Hotel

10.15 uur Aankomst Aachen

10.30 uur Zingen in de Dom Aachen of St. Foillan

11.00 uur vrije tijd in Aachen

13.00 uur vertrek via Mergellandroute naar Gulpen

14.00 uur aankomst Gulpen

14.15 uur Zingen St. Petruskerk

15.00 uur rondleiding Brouwerij Gulpen

17.00 uur vertrek

18.00 uur Diner

20.00 uur vertrek

21.30 uur Aankomst Barneveld

Tijden zijn onder voorbehoud

Grand Hotel Monopole Valkenburg
Het driessterren Superior Grand Hotel Monopole vormt een gedegen traditie in Valkenburg aan de Geul en is al meer dan 100 jaar een begrip in gastvrijheid. De karakteristieke architectuur uit 1906 onderstreept het bijzondere karakter. Het hotel beschikt over 46 comfortabele kamers waaronder suites, designkamers en comfort kamers. De kamers zijn bereikbaar met lift en voorzien van bad/douche, toilet, kluis, tv, telefoon, radio en draadloos internet.

Kamer
Onze tweepersoons hotelkamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, tv, telefoon, kluis, wekkerradio en draadloos internet. Enkele kamers beschikken over klein balkon met uitzicht op het sfeervolle park van de Villa Nova. 

Ontbijt
Voor onze hotelgasten serveren wij elke ochtend een overheerlijk ontbijt in de centraal gelegen ‘Via Villa Nova’. De ruimte biedt veel daglicht en is daarom zeer geschikt om elke dag fris te beginnen. Zij serveren een traditioneel Nederlands ontbijt dat bestaat uit een broodmaaltijd (broodjes, knäckebröd, roggebrood of ontbijtkoek, krentenbrood) met een keuze uit divers broodbeleg, zoals kaas, jam, hagelslag, pindakaas, ham (of andere soorten gesneden plakjes vlees). Hiernaast kiest u uit diverse soorten ontbijtgranen zoals muesli of cornflakes met melk, yoghurt en fruit. Tevens serveren wij gekookte eitjes en roereieren met spek. Als drank is er thee, koffie, melk, karnemelk of sinaasappelsap

Zaal
We zullen dineren in een aparte zaal. Na het diner kunnen we plaatsnemen in de bar. De zaal wordt namelijk ’s morgens weer gebruikt voor het ontbijt. Waarschijnlijk hebben wij het hele hotel ter beschikking en zullen er enkele of geen andere hotelgasten zijn.

Optionele excursies

Boottocht 2 uur naar het Bassin – € 13,50 p.p.
Wij laten u oude tijden herleven door u mee te nemen op deze 2 uur durende boeiende tocht door de historische binnenhaven ’t Bassin (uit 1826). Wij vertrekken vanaf onze aanlegsteiger richting de sluis van Bosscherveld waar de boot ca. 3 meter omlaag wordt geschut naar de Zuid-Willemsvaart. Vervolgens passeren wij het onlangs prachtig gerestaureerde sluisje 19 en varen door een tunnel, die onderdeel uitmaakte van de voormalige vestingwerken van Maastricht. Daarna varen wij de binnenhaven ’t Bassin binnen en hebben de gasten een prachtig zicht op de oude kadekelders waar vroeger de schepen hun vracht losten. Nu zijn er winkeltjes en restaurants in gevestigd. Via sluis 20 komen wij weer op de Maas terecht en varen terug naar onze aanlegsteigers.

Stadswandeling Maastricht – € 9,50 p.p.
Een perfecte manier om Maastricht in 1½ uur te leren kennen! Een gids neemt u mee door het historische centrum en laat u de mooiste plekjes van de stad zien. Al wandelend ontdek u onder andere de pittoreske straatjes van het Stokstraatkwartier, het charmante Onze Lieve Vrouweplein en het bekende Vrijthof. Maar ook de stadswallen, de Helpoort en het Jekerkwartier passeren de revue tijdens deze rondleiding. Interessante verhalen, leuke anekdotes. De geschiedenis van Maastricht en de levenswijze van de Maastrichtenaren worden aan ons vertelt.

 

€ 195,00  p.p. vanaf 60 pers.

€ 185,00  p.p. vanaf 70 pers.

€ 179,00 p.p. vanaf 80 pers.

€ 12,50  toeslag 1 pers. kamer

Inclusief

Vervoer per luxe touringcar

Ervaren chauffeur/reisleider

Boekingskosten

Koffie en thee op de heenweg in de bus

Koffie met Limburgse Vlaai

Entree, bezichtiging en film Abdijkerk Thorn

Zingen in de Abdijkerk Thorn

Vrije tijd Maastricht

Zingen in de Dom of St. Foillan

Vrije tijd Aachen

Zingen in de St. Petruskerk

Gift St. Petruskerk Gulpen

Afscheidsdiner in buffet vorm

 

Exclusief

Overige entreegelden en uitgave van persoonlijke aard

Reis- en/of annuleringsverzekering

Stadswandeling Maastricht of boottocht van 2 uur

 

Heeft u vragen?
Bel of mail ons dan: 033 8888 686 of info@midlandtours.nl