Veilig op reis!

Veilig op reis!

Belangrijke informatie

Reserveren

U kunt reserveren via onze website, e-mail of telefonisch. U ontvangt ca. 14 dagen voor aanvang van de dagtocht de factuur/boekingsbevestiging. Op de factuur/ boekingsbevestiging staat uw opstapplaats en vertrektijd.

Onze voorkeur gaat uit naar betaling via de bank. Wij verzoeken u vriendelijk om bij uw bankoverschrijving het factuurnummer te vermelden. De betaling dient voor aanvang van de betreffende dagtocht te zijn voldaan. Betaalt u liever contant, dan kunt u op de dag van vertrek in de bus betalen aan de chauffeur. Graag met gepast geld.

Annuleren

Het kan voorkomen dat u door ziekte of geldige reden de reis helaas moet annuleren. Wij zullen dan geen kosten aan u doorberekenen en storten het betaalde bedrag terug.

Bij niet verschijnen zonder afmelding, wordt de gehele reissom in rekening gebracht.

Voor dagtochten met een entreeticket/extra diensten geldt: bovenstaande kosten, vermeerderd met 100 % van de eventuele ticketprijs/diners/entreegelden etc.

Aantal deelnemers

Voor de individuele dagtochten geldt een minimumaantal van 25 personen.
Wij behouden ons het recht voor – om bij onvoldoende aanmeldingen – de dagtocht/reis tot 14 dagen voor vertrek te annuleren.
In verband met het coronavirus zorgen wij ervoor dat er maximaal 40 personen mee gaan. Zo heeft u meer ruimte.

Maatregelen Coronavirus

De COVID-19-richtlijn touringcarvervoer geldt vanaf 1 juli 2020 voor de inzet van touringcars tijdens de coronacrisis. Deze richtlijn geldt in de touringcar en op instapplekken en uitstapplekken.
In het kort betekent dit dat het dragen van een mondkapje tijdens de reis verplicht is voor alle passagiers vanaf 13 jaar. Uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen voor € 1,- per stuk. Ook ontvangen wij van u voor de rit een ondertekende (gezondheids)verklaring waarmee u verklaart dat u geen klachten heeft. Deze krijgt u van ons bij de boekingsbevestiging. Stap niet in de touringcar bij koorts of verkoudheidsklachten, houdt u aan de regels, loop niet door de touringcar tijdens de reis, gebruik zoveel mogelijk de eigen zitplaats, stap in- en uit via de middendeur en houd daarbij de afstandregels in acht.
Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan worden onze touringcars zorgvuldig gereinigd. Voor, na en ook tijdens de reis.

In aanvulling op artikel 8 van de algemene vervoer- en reisvoorwaarden is de vervoerder niet aansprakelijk voor schade die ontstaat vanwege het niet in acht nemen van de maatregelen of het niet opvolgen van de aanwijzingen van vervoerder.

 

Algemene voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van K.N.V. Busvervoer van toepassing. Op uw verzoek worden deze voorwaarden kosteloos aan u toegezonden.

Fouten voorbehouden

Ondanks dat onze reizen met de grootste zorg zijn samengesteld, kan het helaas voorkomen dat er fouten in de teksten en prijzen zijn ontstaan.