Bus huren met chauffeur voor 50 personen

Home » Bus Huren Met Chauffeur Voor 50 Personen

Bent u op zoek naar betrouwbaar en comfortabel vervoer voor een groep van 50 personen? Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een schoolreisje, een verenigingstrip of een dagtocht met vrienden, Midland Tours biedt de perfecte oplossing: een bus huren met chauffeur. Bij ons bent u verzekerd van een soepele en zorgeloze reis.

Waarom kiezen voor Midland Tours?

Bij Midland Tours begrijpen we dat het organiseren van groepsvervoer een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij flexibele en comfortabele vervoersoplossingen die aan al uw wensen voldoen. Onze moderne touringcars zijn uitgerust met alle gemakken en worden bestuurd door ervaren en professionele chauffeurs. Of u nu een dagtocht in Nederland plant of een langere reis naar het buitenland, wij zorgen ervoor dat uw reis veilig en comfortabel verloopt.

Soorten vervoer

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Geschikt voor elke gelegenheid

Onze bussen zijn ideaal voor verschillende soorten uitstapjes en evenementen:

  • Bedrijfsuitjes: Of u nu naar een theater, concert, museum of een buitenlandse stad gaat, wij zorgen voor zorgeloos vervoer van A naar B.

  • Schoolreisjes: Leerkrachten en leerlingen kunnen rekenen op een veilige en comfortabele reis, compleet met leuke programma’s samengesteld door ons team.

  • Dagtochten en evenementen: Van personeelsfeesten tot incentive reizen, wij bieden op maat gemaakte dagtochten die perfect aansluiten bij uw wensen.

Comfort en gemak

Onze standaard touringcar biedt plaats aan 54 personen, maar we hebben ook bussen beschikbaar voor grotere groepen, mochten er meer plaatsen nodig zijn. Daarnaast beschikken we over midi-bussen en bussen die rolstoeltoegankelijk zijn, zodat iedereen mee kan reizen. Of u nu extra tafeltjes, catering of veel koffie nodig hebt, wij regelen het. Reizen moet immers comfortabel en gezellig zijn! Komt u inspiratie te kort voor het organiseren van een bedrijfsuitje? Dan helpen wij u graag. Midland Tours kan in overleg met uw bedrijf een programma samenstellen. Heeft u specifieke wensen? Of een leuk idee voor een bestemming? Laat het ons gerust weten in de offerteaanvraag. Wij denken graag met u mee!

 

Ervaren chauffeurs

Bij Midland Tours kunt u een bus huren inclusief chauffeur. Onze chauffeurs hebben ruime rijervaring en zorgen ervoor dat uw reis veilig en plezierig verloopt. Of u nu een korte dagtocht maakt of een langere reis plant, onze chauffeurs staan klaar om u een uitstekende service te bieden.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij Midland Tours maken we het huren van een bus eenvoudig en snel. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontvang snel een reactie van ons team. Wij denken graag met u mee en bieden oplossingen op maat die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Waarom kiezen voor Midland Tours?

Reizen is onze passie. Ons team werkt met veel plezier en enthousiasme om groepen en reizigers een onvergetelijke ervaring te bieden. Wij helpen bedrijven, verenigingen, publieke instellingen en consumenten bij het organiseren van prachtige reizen. Kwaliteit, flexibiliteit en comfort staan bij ons voorop.

Bij Midland Tours zorgen we ervoor dat het huren van een touringcar gemakkelijk en efficiënt verloopt. Heeft u specifieke wensen of hulp nodig bij het plannen van uw uitje, wij staan voor u klaar.

Boek uw bus vandaag nog

Een touringcar of bus huren voor 50 personen doet u eenvoudig bij Midland Tours. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij uw reis tot een groot succes kunnen maken. Met Midland Tours geniet u van zorgeloos reizen, van begin tot eind.