Bus huren met chauffeur

Home » Bus Huren Met Chauffeur

Bus huren met chauffeur

Bent u dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van een bedrijfsuitje, schoolreisje of familiedag? Zoek dan niet verder! Midland Tours helpt u met het organiseren van een accommodatie, reis of vervoersmiddel. Bij ons kunt u kiezen uit diverse bussen voor kleine en grote groepen. We hebben ook veel ervaring in het organiseren van activiteiten, dagtochten en stedentrips, voor het geval uw inspiratie vastloopt.

Onze bussen zijn van alle gemakken voorzien. We hebben zelfs bussen voor passagiers in een rolstoel, zodat iedereen kan genieten van onze comfortabele en veilige busreizen. Bij ons kunt u een bus huren met chauffeur die net een extra stapje zet om aan uw wensen en behoeften te voldoen.  

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren met ervaren chauffeur

Midland Tours is trots op onze chauffeurs. Onze chauffeurs zijn meer dan alleen bestuurders. Ze zijn gastvrij, behulpzaam, vriendelijk, spontaan. Daarnaast doen ze altijd een schepje bovenop voor extra service. Deze inzet maakt het verschil ten opzichte van andere touringcarbedrijven. Gaat u op pad met een vereniging, schoolreisje of zakenreis? Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel van A naar B reist.

Wilt u kennismaken? Neem gerust contact met ons op!

Meerdaagse busreizen

Wij organiseren ook meerdaagse busreizen naar het buitenland. Onze meerdaagse reizen worden zorgvuldig samengesteld en tot in de puntjes verzorgd. U reist in een comfortabele touringcar met verstelbare stoelen, airconditioning, koffiebar, koelkast en toilet. Onze chauffeurs zijn tevens reisleider en gastheer. Ze zijn ervaren, behulpzaam, vriendelijk en gastvrij. Daarnaast is er ook een reisbegeleidster/gastvrouw aanwezig om u extra te ondersteunen indien nodig. Ons team streeft ernaar om u een veilige, comfortabele en onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Midland Tours is lid van de VvKR, een branchevereniging voor kleinschalige reisorganisaties. Ook zijn wij aangesloten bij VZR Garant, zij bieden een garantieregeling bij meerdaagse reizen.

Groepsdagtochten

Bij Midland Tours bieden wij op maat gemaakte dagtochten voor groepen aan. Onze zorgvuldig samengestelde reizen zorgen ervoor dat uw reisgezelschap altijd in goede handen is. U kunt kiezen uit een van onze unieke georganiseerde dagtochten, maar u kunt ook een eigen concept bespreken met ons. Wij bespreken uw keuze graag met u persoonlijk, indien gewenst komen wij naar u toe. Dit kan zijn bij u thuis, sportclub, vereniging of uw kantoor.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Waarom Midland Tours?

Bij ons draait alles om reizen en wij doen ons werk met veel passie. Wij bij Midland Tours willen ons onderscheiden van andere touringcarbedrijven en reisorganisaties door net dat extra beetje service aan te bieden. Juist de kleine details maken een groot verschil als het gaat om reizen organiseren. Ons team staat altijd voor u klaar met open armen om u verder op weg te helpen. 

Wij kiezen onze locaties en accommodaties altijd zorgvuldig uit. Zo zorgen wij ervoor dat elke reis vlekkeloos, veilig en comfortabel verloopt, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Onze slogan is niks voor niks: Gevoel voor reizen! 

​​Een bus huren met chauffeur doet u bij Midland Tours. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes