Deze reis kan niet meer geboekt worden

Zuid-Limburg en Valkenburg

Dinsdag 18 juli 2023

Zuid-Limburg en Valkenburg
Het zuidelijkste stukje van Limburg is het land van heuvels en dalen, holle wegen met heggen omzoomd. Van stille dorpjes en mooie vergezichten. Tussen beekjes en de glooiende hellingen staan witgepleisterde vakwerkhuisjes en kapelletjes langs de weg. Zuid-Limburg heeft een heel eigen karakter, je waant je hier echt een beetje in het buitenland.
Wij gaan vandaag een prachtig stukje van de Mergellandroute rijden waarbij u volop kunt genieten van al het moois wat het Zuid-Limburgse landschap te bieden heeft.
De koffietafel gebruiken we vlakbij het drielandenpunt in Vaals. In de middag heeft u een vrije pauze in het gezellige Valkenburg. Deze toeristische plaats aan het riviertje de geul heeft de afgelopen jaren een mooi vernieuwd centrum gekregen. U kunt hier genieten van de vele winkeltjes en terrasjes. We sluiten deze reis af met een goed verzorgd driegangendiner.

Vertrekschema M, thuiskomst ca. 20.00 uur

Regio Amersfoort

 

€72,-p.p.

Inbegrepen

  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Koffie/thee met gebak
  • Mergellandroute
  • Lunch
  • Vrije pauze Valkenburg
  • Driegangendiner

Informatie

StarStarStarStar

Namens mijn vriendinnen bedank ik jullie voor de perfecte avond op 15 maart jl naar Amsterdam (Matthäus Passion) Enkele details: keurig op tijd, goede en vriendelijke begeleiding, goed programma, vriendelijke telefonische medewerkers. Kortom: TOP. Dank jullie wel! Dit is voor herhaling vatbaar.

Deze beoordeling is van:

Ritha Cossee
Meer reviews

Stap 1

Vul het boekingsformulier in

Stap 2

U krijgt een bevestiging van uw boeking

Stap 3

Een aantal weken voor vertrek versturen wij de factuur/reisbescheiden

Stap 4

Zorg dat u op tijd bent bij de opstapplaats en geniet van uw reis!