Dagtochten

Specialist in reizen

Ons reisbureau/touringcarbedrijf is gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen per luxe touringcar.

Van A tot Z verzorgd

Onze reizen zijn met de uiterste zorg samengesteld en ook onderweg wordt alles tot in de puntjes verzorgd. De restaurants en locaties die we tijdens een dagtocht bezoeken, zijn meestal vooraf door ons bezocht en beoordeeld. Onze service is uitstekend en kwaliteit en veiligheid gaan boven alles. Dus, alles wat u hoeft te doen is instappen en genieten. Wij zorgen voor de rest!

Chauffeur & reisbegeleider

Wanneer u op reis gaat, dan is uw chauffeur/reisleider natuurlijk van het grootste belang. Al onze chauffeurs zijn deskundig, behulpzaam, vriendelijk en gastvrij en dat geldt ook voor de reisbegeleider, die – als extra service – met alle dagtochten meegaat. Tevens is er altijd iemand aanwezig met een EHBO-diploma..

Deelnemen aan een reis

Ook als u iets minder mobiel bent en bijvoorbeeld een rollator gebruikt, kunt u met ons mee. U dient wel na te gaan of de gekozen reis voor u geschikt is. U en/of uw medereiziger dient zelfredzaam en in staat te zijn om de reis te kunnen volgen.
Wilt u een rollator meenemen, geeft dit dan van tevoren bij de boeking door. Twijfelt u of u kunt deelnemen aan een dagtocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Samenwerking Midland Tours – Leef3.nu

Midland Tours is in 2019 een samenwerking aangegaan met Leef3.nu, een onderdeel van de Zorg- en Welzijnsorganisatie Beweging 3.0. Als lid van Leef3.nu krijgt u een korting van € 2,50 op een dagtocht en op meerdaagse reizen – vanaf 5 dagen – krijgt u een korting van € 25,00. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen!

Nieuwsbrief

De leukste reizen ontvangen in je mailbox? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.