Floriade expo busreis 2022

Wereldtuinbouwtentoonstelling in Almere

Floriade Expo Busreis 2022

Vanaf 14 april t/m 9 oktober 2022 kan je genieten van de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade. Gedurende dit half jaar kan je allerlei groene oplossingen ontdekken die onze steden groener, duurzamer en leuker maken. Deze oplossingen zijn ontwikkeld door innovators uit binnen- en buitenland. Daarnaast kan je genieten van de geuren en kleuren van allerlei mooie bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat je inspireren door de duurzame oplossingen voor de steden van morgen.

In het 60 hectare grote Floriade-park ontdek je de mooie oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland. Met de Floriade expo busreis reist u met een groep naar de wereldtuinbouwtentoonstelling in Almere. De Floriade expo vindt maar eens in de 10 jaar plaats, dus mis het niet. Neem contact met ons op om uw busreis te bespreken.

Boek uw reis telefonisch of via de website. U kun via de rechterknop uw reis boeken. De reist wordt a.d.h.v. uw wensen op maat gemaakt, uiteraard met de meest comfortabele touringcars. Wilt u extra informatie over de reis? Ook dan kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer.

€55,-p.p.

Inbegrepen

  • Floriade expo busreis per comfortabele touringcar
  • Entree naar de Floriade Expo 2022

Informatie

  • Floriade expo busreis