Bedrijfsuitjes

De leukste bedrijfsuitjes!

Voor bedrijven organiseren wij onvergetelijke bedrijfsuitjes. Wellicht hebben veel van uw collega’s thuis gewerkt de afgelopen tijd. Dan is het hoog tijd om weer eens met elkaar op pad te gaan! Maatwerk is voor ons geen probleem en flexibiliteit staat voorop. Wij denken graag met u mee en houden rekening met uw wensen.
Wanneer u met ons op reis gaat, dan verzorgen wij de reis van A tot Z. Doordat wij met een klein, maar deskundig team werken, hebben wij de regie in eigen hand. Door deze korte lijnen kunnen wij de kwaliteit en de veiligheid garanderen.
Ook tijdens een reis hebben wij aandacht voor onze klanten. Onze chauffeurs/reisleiders zijn behulpzaam, vriendelijk en gastvrij en zullen er alles aan doen om uw reis tot een succes te maken. Dat maakt reizen met ons niet alleen gezellig, maar ook een echte beleving!

Mogelijkheden

Er zijn tal van mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan: sloep varen, een stadsbezoek, barbecue, wijn- of bierproeverij, solextocht, kookworkshop, escaperoom of naar het theater of musical. Heeft u zelf ideeën of suggesties? Dan helpen wij u graag en denken desgewenst met u mee. 

 

Wij maken graag een vrijblijvend voorstel! En heeft u vragen? Bel of mail ons gerust. 

 

giethoorn