033 - 8888 686 info@midlandtours.nl

10 daagse rondreis Noorwegen

  € 1295 p.p.
  adembenemende natuur
  ma 24 juni t/m wo 3 juli 2019

2 daagse Kerstreis Trier & Aachen

  binnenkort online!
  Aachen en Trier
  vr 13 en za 14 december 2019

6 daagse Parels langs de Donau

  € 579 p.p.
  hotel aan de Donau
  ma 22 juli t/m za 27 juli 2019

5 daagse stedentrip London

  € 549 p.p.
  met Nederlandse gids
  ma 14 t/m vr 18 oktober 2019

Individuele reizen

Speciaal voor u hebben wij verschillende mooie, meerdaagse reizen samengesteld, dus of u nu op zoek bent naar cultuur, natuur of een leuke stedentrip, bij ons bent u aan het juiste adres!

Uw chauffeur en/of reisleider
Alle reizen worden begeleid door een uitstekende chauffeur, die meestal ook zal fungeren als uw reisleider. Op enkele reizen gaat er een extra reisleider mee. Voor de steden maken wij zoveel mogelijk gebruik van Nederlandstalige gidsen. Onze chauffeurs en reisleiders zijn behulpzaam, vriendelijk, deskundig, attent en gastvrij. Samen met u maken zij er een onvergetelijke vakantie van.

Touringcar
Tijdens uw reis zult u worden vervoerd met een comfortabele touringcar op comfort class. Dat betekent o.a. meer beenruimte, waardoor uw reis comfortabel zal verlopen. De touringcar is van alle gemakken voorzien, zoals verstelbare stoelen, airconditioning, koffiebar, koelkast en een toilet.

Compleet verzorgd
Onze reizen zijn met zorg samengesteld. De hotels waar u tijdens uw vakantie verblijft, zijn meestal vooraf door ons bezocht en beoordeeld. Zo weten wij waar u terecht komt. Wel zo fijn. Op enkele uitzonderingen na, zijn de excursies en entreegelden inbegrepen.

Wij hopen dat ons reisaanbod u zal bevallen en dat wij u mogen verwelkomen op een van onze reizen.