Belangrijke informatie dagtochten

Belangrijke informatie

Reserveren

U kunt reserveren via onze website, e-mail of telefonisch. U ontvangt ca. 14 dagen voor aanvang van de dagtocht de factuur/boekingsbevestiging. Op de factuur/ boekingsbevestiging staat uw opstapplaats en vertrektijd.

Betaling

Onze voorkeur gaat uit naar betaling via de bank. Wij verzoeken u vriendelijk om bij uw bankoverschrijving het factuurnummer te vermelden. De betaling dient voor aanvang van de betreffende dagtocht te zijn voldaan. Betaalt u liever contant, dan kunt u op de dag van vertrek in de bus betalen aan de chauffeur. Graag met gepast geld.

Annuleren

Het kan voorkomen dat u door ziekte of geldige reden de reis helaas moet annuleren. Wij zullen dan geen kosten aan u doorberekenen en storten het betaalde bedrag terug.

Bij niet verschijnen zonder afmelding, wordt de gehele reissom in rekening gebracht.

Voor dagtochten met een entreeticket/extra diensten geldt: bovenstaande kosten, vermeerderd met 100 % van de eventuele ticketprijs/diners/entreegelden etc.

Minimale deelname

Voor de individuele dagtochten geldt een minimumaantal van 25 personen.

Wij behouden ons het recht voor – om bij onvoldoende aanmeldingen – de dagtocht/reis tot 14 dagen voor vertrek te annuleren.

Algemene voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van K.N.V. Busvervoer van toepassing. Op uw verzoek worden deze voorwaarden kosteloos aan u toegezonden.

Fouten voorbehouden

Ondanks dat onze reizen met de grootste zorg zijn samengesteld, kan het helaas voorkomen dat er fouten in de teksten en prijzen zijn ontstaan.