033 - 8888 686 info@midlandtours.nl

Belangrijke informatie

Belangrijke informatie

Reserveren
U kunt reserveren via onze website, e-mail of telefonisch. U ontvangt ca. 14 dagen voor aanvang van de dagtocht de factuur/boekingsbevestiging. Op de factuur/boekingsbevestiging staat uw opstapplaats en vertrektijd.

Betaling
U kunt contant betalen in de bus aan de chauffeur. Onze voorkeur is een betaling via de bank. Vermeld bij uw bankoverschrijving het factuurnummer. De betaling dient voor aanvang van de betreffende dagtocht te zijn voldaan. 

Annuleren
Het kan voorkomen dat u door ziekte of geldige reden de reis helaas moet annuleren. Wij zullen dan geen kosten aan u doorberekenen en storten het betaalde bedrag terug.

Zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen, 3 tot 1 dag voor vertrek: 50% van de reissom en binnen 24 uur voor vertrek: 100% van de reissom.

Voor dagtochten met een entreeticket/extra diensten geldt: bovenstaande kosten, vermeerderd met 100 % van de eventuele ticketprijs/diners/entreegelden etc.

Bij het niet verschijnen zonder zich af te melden, krijgt u achteraf een factuur van de gehele reissom.

Minimale deelname
Voor de individuele dagtochten geldt een minimumaantal van 25 personen.
Wij behouden ons het recht voor de dagtocht te annuleren tot 5 dagen voor vertrek indien er onvoldoende aanmeldingen zijn.

Algemene voorwaarden
Op onze dienstverlening zijn de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van K.N.V. Busvervoer van toepassing. Op uw verzoek worden deze voorwaarden kosteloos aan u toegezonden.

Fouten voorbehouden
Ondanks dat onze reizen met de grootste zorg zijn samengesteld, kan het helaas voorkomen dat er fouten in de teksten en prijzen zijn ontstaan.