033 - 8888 686 info@midlandtours.nl
Meerdaagse reizen

Rust in Drenthe

  Vanaf € 510,- p.p

  Gezellig avondprogramma

  Luxe touringcar

Thüringen

  Vanaf € 495,- p.p

  Bezoek aan glasblazerij

  3-gangen afscheidsdiner

Berlijn in Kerstsfeer

  Vanaf € 350,- p.p

  Heerlijk in Kerstsfeer!

  Bezoek Potsdam

Salzburgerland – Oostenrijk

  Vanaf € 850,- p.p

  Gezellig familiehotel

  Bezoek Salzburg

Specialist in reizen
Midland Tours is een reisbureau en touringcarbedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren en uitvoeren van compleet verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen per luxe touringcar.

Onderweg
U kunt erop vertrouwen dat al onze reizen met de uiterste zorg zijn samengesteld. De restaurants, hotels en locaties die we tijdens een reis bezoeken, zijn meestal vooraf door ons bezocht en beoordeeld. Tijdens uw reis wordt u vervoerd met een comfortabele touringcar.

Chauffeur & reisbegeleidster
Wanneer u op reis gaat, dan is uw chauffeur/reisleider natuurlijk van het grootste belang. Al onze chauffeurs zijn deskundig, behulpzaam, vriendelijk en gastvrij en dat geldt ook voor de reisbegeleidster, die – als extra service – met alle reizen meegaat. Tevens is er altijd iemand aanwezig met een EHBO-diploma.

Deelnemen aan een reis
Voor 2020 hebben wij weer een zeer gevarieerd programma met cultuur, natuur en een leuke stedentrip.

Ook als u iets minder mobiel bent en bijvoorbeeld een rollator gebruikt, kunt u met ons mee. U hoeft alleen maar in te stappen en te genieten en wij zorgen voor de rest. Wilt u een rollator meenemen, geef dit dan van tevoren bij de boeking door.

Twijfelt u of u deel kunt nemen aan een reis? Neem dan contact op!

Samenwerking Midland Tours – Leef3.nu
Midland Tours is in 2019 een samenwerking aangegaan met Leef3.nu, een onderdeel van de Zorg- en Welzijnsorganisatie Beweging 3.0. Als lid van Leef3.nu krijgt u een korting van € 2,50 op een dagtocht en op meerdaagse reizen – vanaf 5 dagen – krijgt u een korting van € 25,00. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen!