Over ons

Over Midland Tours

Reizen is onze passie en wij doen ons werk met veel plezier en enthousiasme. Wij willen ons graag onderscheiden van andere touringcarbedrijven en reisorganisaties door net dat beetje extra service te bieden. Niet alleen door een reis helemaal op maat te maken, maar ook door tijdens de reis – daar waar nodig – een helpende hand te bieden. Het zijn immers ook de kleine dingen die het verschil maken. Wij zijn lid van de VvKR, dit is de branchevereniging voor kleinschalige reisorganisaties. Tevens zijn wij aangesloten bij VZR Garant, zij bieden een garantieregeling bij meerdaagse reizen. Onze locaties en accommodaties zijn zorgvuldig uitgezocht en wij gaan verder waar anderen stoppen. Op deze manier willen wij u tijdens de reis compleet ontzorgen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten! Daarom is onze slogan: Gevoel voor reizen!

Gijs Beijers – Eigenaar & Chauffeur-reisleider

Alweer 17 jaar ben ik werkzaam als touringcarchauffeur/reisleider. In deze jaren heb ik heel veel van Nederland en Europa mogen zien. Mijn vrouw Diana heeft zelf ook lang op de touringcar gereden en weet hierdoor als geen ander wat het werk inhoudt. Door haar ervaring kan zij ons nog regelmatig goede en leuke tips geven. Vanaf dit jaar zal zijn ons team komen versterken. Samen hebben we een dochtertje van bijna 3 jaar. Zij heeft haar eerste busreis, naar het Zwarte Woud, ook al gemaakt. Het wordt er bij ons dus met de paplepel ingegoten. Touringcarchauffeur is een prachtig vak. Onderweg krijg je vaak leuke reacties van gasten, zoals: “Dit hadden we zelf nooit gevonden of geweten” en dat is natuurlijk leuk om te horen! Midland Tours heeft diverse busreizen, eigenlijk voor elk wat wils, maar mocht ‘uw’ reis er echt nog niet zijn, dan maken wij hem wel!

Roel Arends – Eigenaar & Chauffeur-reisleider

In 2016 hebben Gijs en ik – met de oprichting van Midland Tours – onze droom waargemaakt. Wij zijn er best trots op dat Midland inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig touringcarbedrijf. Onze kracht is het enthousiasme voor het vak. Wij doen ons werk met veel plezier, zijn gemotiveerd en deskundig en met de persoonlijke service die wij bieden, maken wij het verschil! De aandacht, betrokkenheid, hartelijkheid en de kwaliteit voor onze gasten, vind ik enorm belangrijk! Erg fijn en een voordeel voor de klant is, dat wij een reis van A tot Z verzorgen. Samen beginnen we met het uitzoeken van een bestaande reis of we maken er een op maat. Daarna voeren Gijs en/of ik zelf de reis uit. En, als een klant dan zegt “Roel, bedankt voor deze mooie dagen, we hebben enorm genoten.”, dan is het voor mij geslaagd. Daar doe ik het allemaal voor! Omdat Gijs en ik het steeds drukker krijgen, helpt mijn vrouw Christa tegenwoordig met de administratieve taken. Daarnaast werkt zij als gastouder aan huis en ook dat doet zij met veel plezier.