Aardbeien & varen op de IJssel

donderdag 25 juni 2020

In de Koekoekspolder, het tuinbouwgebied van IJsselmuiden, telen Richard en Annet Kalter al 15 jaar de lekkerste aardbeien van Nederland. De kwekerij van 1,7 hectare wordt sinds 2015 duurzaam verwarmd middels aardwarmte. Een rondleiding door hun bedrijf is een geweldige ervaring. Hoor alle bijzonderheden over de teelt, de bestuiving en het verwarmen van aardbeien en verbaas je over wat er allemaal voorafgaat aan een doosje aardbeien.
‘s Middags gaan we aan boord van de salonboot De Veerman van Kampen. Het schip is volledig nieuw opgebouwd in een luxe, nostalgische jaren 30 stijl. Mahoniehouten wandpanelen en grote ramen zorgen voor een warme uitstraling, het schip is ook goed toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn. We maken een tocht stroomafwaarts over de IJssel en varen het natuurgebied het Kattegat in, een schitterend gebied met vele eilanden.

Vertrekschema M, thuiskomst ca. 18.00 uur

Belangrijke informatie
Bekijk hier belangrijke informatie voor deze reis.


€ 62
 per persoon


€ 59,50
 Leef3.nu leden

Inbegrepen:

  • Vervoer per comfortabele touringcar
  • Koffie met aardbeienschelp
  • Rondleiding door de kas
  • Boerenlunch
  • 2 uur varen over de IJssel

Bent u lid van Leef3.nu?

Dan krijgt u € 2,50 korting op een dagtocht en € 25,00 korting op een meerdaagse reis. Bent u nog geen lid? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Bel of mail ons dan: 033 8888 686 of info@midlandtours.nl.