Touringcar huren

Home » Touringcar Huren

Touringcar huren

Regel jij de jaarlijkse schoolreisjes, bedrijfsuitjes of stedentrips? Dan kan je met Midland Tours gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen om een bus of touringcar met chauffeur te huren. Onze bussen zijn geschikt voor, zakenreizen, dagelijks vervoer en schoolreisjes, maar ook voor meerdaagse reizen naar het buitenland.

Al onze touringcars, van een rolstoeltouringcar tot touringcars voor meer dan 54 personen beschikken over alle gemakken die u van een goede busreis gewend bent. Als u uw bus of touringcar bij ons huurt, bent u verzekerd van optimaal comfort en een uitstekende organisatie.

  Aanbod Touringcar huren

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes

  19-persoons midi bus

  Offerte aanvragen

  Rolstoeltouringcar 

  Offerte aanvragen

  54-persoons tourbus

  Offerte aanvragen

  Meer dan 54 personen

  Offerte aanvragen

  Tourbus huren schoolreis en sportverenigingen

  Organiseert u een schoolreisje of excursie? Het organiseren van een bezoek aan een theater, concert, museum of excursie voor een grote groep is al stressvol genoeg. Maak het uzelf makkelijk en vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan. Midland Tours organiseert de leukste schoolreisjes. 

  Onze schoolreisjes zijn met zorg samengesteld en zijn altijd uitstekend georganiseerd. Onze chauffeurs zijn zorgzaam, vriendelijk, gastvrij en gewend om met scholen op reis te gaan. Klik op de onderstaande knop om er een onvergetelijke dag van te maken voor u en uw leerlingen.

  Dagtochten met de bus

  Voor bedrijven en groepen organiseert Midland Tours dagtochten met de bus. Als u een personeelsfeest, bedrijfstuitje, incentivereis of een groepsdagtocht wilt organiseren, zit u bij ons goed. We stellen zorgvuldig onze dagtochten samen, maar we organiseren ook maatwerk dagtochten. 

  Indien gewenst komen we graag bij u langs om uw plannen te bespreken. Zo weten we zeker dat we de beste tourbus huren voor uw wensen. Dat is wel zo overzichtelijk en lekker persoonlijk! 

  Midi bus huren

  Wilt u geen tourbus huren, omdat uw groep te klein is? U kunt bij Midland tours ook een rolstoeltouringcar of midi bus huren. Dat is een touringcar voor minder dan 29 personen. Dat is wel zo handig! De formaat van zo’n midi bus is te vergelijken met een grote bestelbus.

  Wat u kunt verwachten van een midi bus? Qua comfort is hij gelijk aan een grote tourbus, alleen een toilet ontbreekt. Het voordeel daarentegen is dat we u ook weer thuis af kunnen zetten.

  Ook is het huren van een midi bus financieel aantrekkelijker voor kleinere groepen. Onze midi bussen zijn geschikt voor 19-personen. 

  Met een kleine bus is het mogelijk om door de krappe straatjes te rijden waar een normale tourbus niet zou kunnen komen. Kijk bij het aanbod onderaan voor een vrijblijvende offerte.

  Waarom Midland tours?

  Reizen is onze passie en wij doen ons werk met veel plezier en enthousiasme. Als touringcarbedrijf en reisorganisatie helpt Midland Tours bedrijven, verenigingen, instellingen en consumenten met het vinden van de juiste vervoersoplossing. Wij zorgen ervoor dat een touringcar huren geen tijdrovende taak meer is. Maatwerk reisoplossingen zijn voor ons geen probleem.

  Binnen de kwaliteit die we altijd leveren staat flexibiliteit immers voorop in alles wat we doen en krijgt u onze volledige aandacht. We denken graag mee met uw wensen. Of dat nu het inbouwen is van tafeltjes in de bus, catering of dat extra kopje koffie onderweg, maatwerk en hulpvaardigheid is voor ons heel gewoon. Dat maakt reizen met ons niet alleen gezellig, maar ook een echte beleving!

  Een tourbus of touringcar huren doe je bij Midland Tours! Klik op de onderstaande knop om een vrijblijvende offerte aan te vragen.