Touringcar huren

Home » Touringcar Huren

Touringcar huren

Bent u op zoek naar vervoer voor een bedrijfsuitje, een dagtocht met vrienden of een reis naar het buitenland? Een touringcar is dé ideale oplossing. Met Midland Tours bent u verzekerd van een soepele en comfortabele reis. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor om een bus of een touringcar te huren met chauffeur.

Onze bussen zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, dagtochten, langere zakenreizen, dagelijks vervoer, schoolreisjes en meerdaagse reizen in zowel Nederland als het buitenland.

Midland Tours beschikt over meerdere bussen en kunnen in alle gemakken voorzien. Een standaard touringcar heeft ruimte voor 54 personen. Is de groep nog groter? Ook dan hebben we een touringcar die nog meer mensen kan vervoeren.

Reist er iemand mee met een rolstoel? Of toch liever een midi bus? Ook over deze bussen beschikken wij!

Aanbod Touringcar huren

Soorten vervoer

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren met chauffeur?

Organiseert u een grote reis met uw collega’s? Of gaat u met een vereniging op stap? Het vervoer moet altijd goed geregeld zijn. Een professionele buschauffeur is hierbij een vereiste. Bij ons kunt u dan ook een bus huren met een chauffeur. Onze chauffeurs hebben allemaal ruime rijervaring en zorgen dat de reis veilig verloopt. Meer weten over onze bussen verhuur? Klik dan op de link.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een bus naar keuze. U hoort snel van ons. Wilt u meer informatie over een bus huren met een chauffeur? Klik dan hier.

Touringcar huren voor bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje organiseren is leuk en gezellig, maar komt wel met de nodige uitdagingen. Een bezoek aan een theater, concert, museum of buitenlandse stad met uw collega’s vraagt wat voorbereiding. Wij snappen dit. Met Midland Tours weet u zeker u het vervoer van A naar B zorgeloos kunt afvinken.

Komt u inspiratie te kort voor het organiseren van een bedrijfsuitje? Dan helpen wij u graag. Midland Tours kan in overleg met uw bedrijf een programma samenstellen. Heeft u specifieke wensen? Of een leuk idee voor een bestemming? Laat het ons gerust weten in de offerteaanvraag. Wij denken graag met u mee

Dagtochten met de bus

Voor bedrijven en groepen organiseert Midland Tours dagtochten met de bus. Denk aan een personeelsfeest, een bedrijfsuitje, incentive reis of een groepsdagtocht. Met wat voor gezelschap u ook reist, wij kunnen uw groep voorzien.

Bent u leerkracht bij een school? Ook voor schoolreisjes verzorgt Midland Tours het vervoer. Ook hier geldt: bij een tekort aan inspiratie stellen wij een leuk programma samen.

Wilt u een dagtocht boeken? Wij kunnen met een voorstel komen, of we maken een afspraak om uw wensen aan te horen. Zo weten we zeker dat we u van een leuke dag voorzien

Midi bus huren

Het kan zijn dat u met een kleine groep reist. In dat geval is een touringbus niet nodig. U kunt dan het beste een midi bus huren. Dit is een kleinere touringcar voor groepen onder de 20 personen. 

Wat kunt u verwachten van een midi bus? Het is net zo comfortabel als een grote tourbus, alleen ontbreekt het toilet. Het voordeel is wel dat we u thuis weer kunnen afzetten.

Het huurtarief van een midi bus is lager dan een touringcar. Ook maakt het navigeren naar uw reisbestemming makkelijker. Krappe straatjes en knusse stadscentra zijn geen uitdaging voor een midi bus. In tegenstelling tot een normale touringcar.

Waarom Midland Tours?

Reizen is onze passie. Als team doen wij ons werk met veel plezier en enthousiasme. Groepen en reizigers van een mooie ervaring voorzien, is wat ons blij maakt. Midland Tours helpt bedrijven, verenigingen, publieke instellingen en consumenten bij het vinden van prachtige ervaringen.

Een touringcar huren hoort makkelijk te zijn. Het mag niet teveel tijd kosten en moet binnen een dag geregeld zijn. Dat is waarin wij voorzien. Midland Tours biedt vervoer en reis oplossingen. Op basis van onze eigen ideeën, of op uw persoonlijke verzoek.

Kwaliteit, flexibiliteit en comfort. Dat is wat wij uw groep leveren. We denken graag mee in uw wensen. Heeft u tafeltjes nodig in de bus? Of catering of extra veel koffie? Wij regelen het voor u! Reizen moet immers gezellig zijn.

Een tourbus of touringcar huren doet u bij Midland Tours. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u hoort snel van ons!