Touringcar huren Almere

Home » Touringcar Huren » Almere

Touringcar huren in Almere; De beste bussen van Almere

Bij Midland Tours kunt u kleine touringcars huren tot grote tourbussen, waaronder in Almere. Dus als u een touringcar wilt huren in Almere kunt u bij ons terecht. Wij specialiseren ons in goed geregeld groepsvervoer. Alle reizen worden voor u tot in de puntjes uitgewerkt, uiteraard altijd met een gecertificeerde chauffeur. Al onze touringcars bevatten alle benodigde faciliteiten om u een comfortabele reis te kunnen bieden. Dit zijn bijvoorbeeld de comfortabele zitgelenheden, televisies, een uitgebreid multimedia systeem, een koelkast, koffiebar en een toilet. Zoekt u een touringcar in omgeving Almere? Dan zit u bij Midland Tours letterlijk en figuurlijk goed!

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan de touringcars die beschikbaar zijn voor de verhuur.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren in Almere

Bus huren in Almere? Dat kan bij Midland tours. Door de centrale ligging van deze waterrijke stad is het een ideale startpunt van een dagje uit. Dit doen we onder andere vanuit Almere zelf, Almere-Buiten, Almere-Poort, Almere-Haven, Muiderburg, Huizen en Naarden. Onze busreizen worden met zorg samengesteld. Wilt u voor uw eigen reis een bus huren in Almere?

Kies dan hierboven uw bus. 

Veilig en vertrouwd op reis

Met meer dan 20 jaar reiservaring werken we nog steeds elke dag met veel plezier en enthousiasme. Dit laten we dan ook graag merken! Als touringcarbedrijf en reisorganisatie helpt Midland Tours bedrijven, verenigingen, instellingen en consumenten met het vinden van de juiste vervoersoplossing.

Hiervoor is soms Maatwerk nodig, wat voor ons uiteraard geen probleem is. Binnen de kwaliteit die we altijd leveren staat flexibiliteit immers voorop in alles wat we doen en krijgt u onze volledige aandacht. Hierdoor wordt de reis meer dan vervoer van A naar B, maar een echte ervaring. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Uw touringcar huren in Almere?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Midland tours heeft een uitgebreid aanbod van bussen. Van een rolstoeltouringcar tot meerdere tourbussen voor meer dan 54-personen.

Kies de touringcar die u wilt huren in Almere via de onderstaande knop.

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes