Touringcar huren Amersfoort

Home » Touringcar Huren » Amersfoort

Touringcar huren in Amersfoort; Betrouwbaar een bus huren in omgeving Amersfoort

Wilt u een touringcar huren in Amersfoort? Wij van Midland Tours staan voor u klaar voor onder andere groepsvervoer in Amersfoort e.o. Bij ons zijn touringcars aan grote of kleine groepen te huur en we verzorgen met een gecertificeerde chauffeur de rit van het begin tot het eind. De touringcars hebben onder andere comfortabele zitgelegenheid, televisies, een uitgebreid multimedia systeem, een koelkast, een koffiebar en een toilet. U kunt bij ons dan ook de meest comfortabele bussen huren in en rondom Amersfoort.

Bent u op zoek naar een touringcar in omgeving Amersfoort? Dan bent u bij Midland Tours aan het goede adres! We zijn het meest betrouwbare bus verhuurbedrijf in omgeving Amersfoort.

Hieronder vindt u ons uitgebreide aanbod aan touringcars die voor de verhuur beschikbaar zijn.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren in Amersfoort

Wilt u een bus huren in Amersfoort? Dat kan bij Midland tours. Door onze centrale ligging kunnen we snel vanaf Amersfoort naar de rest van Nederland reizen. Onze busreizen worden met zorg samengesteld. Wilt u voor uw eigen reis een bus huren in Amersfoort? Dat kan! Maatwerk is voor ons geen probleem. 

Door de centrale ligging van Amersfoort wordt het vaak ook gebruikt als verzamelplaats voor grote groepsreizen of dagtochten met de bus

Veilig en vertrouwd op reis

Reizen is onze passie en wij doen ons werk met veel plezier en enthousiasme. Als touringcarbedrijf en reisorganisatie helpt Midland Tours bedrijven, verenigingen, instellingen en consumenten met het vinden van de juiste vervoersoplossing

We geven advies over welke bus u het beste kunt huren voor uw reis in Amersfoort en regelen alles rondom de uitvoering. Uiteraard met een gecertificeerde chauffeur. 

Maatwerk is voor ons geen probleem. Binnen de kwaliteit die we altijd leveren staat flexibiliteit immers voorop in alles wat we doen en krijgt u onze volledige aandacht. We denken graag mee met uw wensen. Of dat nu het inbouwen is van tafeltjes in de bus, catering of dat extra kopje koffie onderweg, maatwerk en hulpvaardigheid is voor ons heel gewoon. Dat maakt reizen met ons niet alleen gezellig, maar ook een echte beleving!

Uw touringcar huren in Amersfoort?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Midland tours heeft een uitgebreid aanbod van bussen. Van een 19-persoons midi bus tot meerdere tourbussen voor meer dan 54-personen.

Kies de touringcar die u wilt huren in Amersfoort via de onderstaande knop.  

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes