Bus huren in Baarn

Nu de zon vaker schijnt is het heerlijk om erop uit te trekken. Personeelsfeesten, familiereünies of zakelijke reizen zijn makkelijker geregeld met betrouwbaar vervoer. Zo wordt organiseren een stuk leuker en eenvoudiger. Met een aangename en veilige reis als gevolg. Dit belooft Midland Tours voor u. Bent u op zoek naar vervoer? Wilt u een bus huren in Baarn? Midland Tours helpt u voorwaarts.

Touringcar huren met chauffeur 

Midland Tours verhuurt verschillende bussen. Afhankelijk van uw groepsgrootte, wij zorgen voor het beste vervoer voor u. Onze bussen zijn in alle gemakken voorzien. Onze touringcars hebben plaats voor 54 personen. Reist u met een grotere groep? Dan hebben wij een grotere bus. Gaat u met een kleiner gezelschap op pad? Dan raden wij onze midi bus aan, met ruimte voor 19 personen. Wilt u een rolstoelbus huren? Ook hier hebben wij een geschikte touringcar voor! Onze Midland Tours chauffeurs hebben ruime ervaring achter het stuur. Honderden groepen mensen hebben zij al vervoerd en zij doen dit nog elke dag met veel plezier. Een reisgezelschap een comfortabele en aangename ervaring geven, dat is waar wij gelukkig van worden!

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Personeelsuitjes  

Een goed georganiseerd bedrijfsuitje begint direct op de heenweg naar de locatie. Een dag weg met collega’s moet een feest zijn. Even een dag niet aan werk denken en weg van kantoor. Dat is heel belangrijk voor de teamspirit van een bedrijf. Bij Midland Tours wordt u niet teleurgesteld. Wij zorgen dat jullie van A naar B komen, met zoveel mogelijk comfort. Ongeacht of de locatie in het binnen- of buitenland is, wij helpen u graag met uw vervoer.   

Zoekt u wellicht nog naar inspiratie voor een geslaagd personeelsuitje? Wij denken graag met u mee! Bij Midland Tours doen wij meer dan alleen heen en weer rijden. Wij organiseren geregeld dagtochten in de regio. Heeft u zelf een specifiek voorstel? Wij bedenken met veel plezier en ervaring voor u een leuk programma op maat!

Familiebijeenkomsten 

Met de hele familie op stap, dat vraagt om een goede organisatie. Maar ook als u met een vereniging de hort op gaat. Bij Midland Tours hebben wij een breed aanbod aan dagtochten. Wij zorgen voor een veilige, comfortabele en georganiseerde reis op maat. Bij een grote groepsbijeenkomst zijn de meningen meestal verdeeld, daarom denken wij graag met u mee. Dit doen wij met onze jarenlange expertise. Wat dacht u van een tulpenexcursie in de Kop van Noord Holland? Of een muzikale snerttocht? Wij hebben het allemaal zo voor u geregeld! 

Een bus of touringcar huren in omgeving Baarn

Wat is het voordeel van het vorstelijke Baarn? Het ligt midden in Nederland, aan de grens van de provincies Utrecht en Noord-Holland. Wist u dat Midland Tours om de hoek ligt van Baarn? Ons kantoor bevindt zich namelijk in Nijkerk. Wij halen met veel plezier uw groep op in Baarn, op een centrale locatie of een plek naar keuze. Dit doen wij altijd in overleg.

Waar u ook naartoe wilt reizen vanuit Baarn, Midland Tours verzorgt uw reis van A tot en met Z. Wij vinden het organiseren van mooie reizen heel leuk! Het geven van een onvergetelijke ervaring is voor ons het belangrijkst. Dat is waar het bij Midland Tours om draait.  

Waarom een bus huren in Baarn bij Midland Tours?

 Uw reis of dagtocht moet optimaal georganiseerd zijn. Veilig en comfortabel de weg op met familie, een vriendengroep of collega’s, dat is essentieel. Daar helpen wij graag bij. Ons team werkt met veel expertise en enthousiasme aan het verzorgen van deze onvergetelijke ervaring. Dit vinden bij het allerbelangrijkste bij Midland Tours. 

Ongeacht uw wensen, wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvende offerte aan met al uw wensen en ideeën. Binnen een paar werkdagen hebben wij een passend plan voor u samengesteld. Spreekt u ons liever telefonisch? Wij staan u graag te woord!

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes