Een Touringcar voor bedrijven

Home » Touringcar Huren » Bedrijven

Een Touringcar voor bedrijven

Een leuke dag organiseren voor collega’s is een van de leukste dingen die er is. Bedrijven in de regio kunnen bij Midland Tours terecht voor een teambuilding-activiteit, een groepsreis of een dagtocht.  Bedrijven die zoeken naar een touringcar zijn bij Midland Tours op de juiste plek! 

Wij zijn uw ideale reispartner voor gezellig groepsvervoer. Met meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van reizen en activiteiten, bieden wij uitstekend georganiseerde dagtochten, groepsreizen en bedrijfsuitjes aan. Voor bedrijven hebben we speciale touringcars die in alle gemakken voorzien zijn.

Op maat gemaakte programma’s voor bedrijven

Of u nu met een touringcar naar het buitenland reist of liever dichter bij huis blijft, ons groepsvervoer voor bedrijven is tot in de puntjes geregeld. Heeft u een bestemming in gedachten? Dan zorgen wij voor het vervoer. Wilt u volledig ontzorgd worden en een compleet programma? Bij Midland Tours stellen we net zo graag een complete reis samen. Onze dienstverlening omvat meer dan alleen groepsvervoer; onze dagtochten en meerdaagse reizen zijn een onmisbaar onderdeel van ons aanbod.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Dagtochten voor collega’s

Onze dagtochten zijn perfect voor bedrijven en organisaties die nieuwe plekken willen ontdekken. Of het nu gaat om een historische stad, een natuurgebied, of een locatie over de grens: Midland Tours zorgt voor een onvergetelijke dag. Onze touringcars zijn groot genoeg om iedereen binnen het bedrijf te vervoeren.

Professionele chauffeurs voor zakelijk vervoer

Bij Midland Tours hebben we een team van chauffeurs met een ongekende passie voor hun vak. Het gelukkig maken van onze passagiers is waar zij energie uit putten. Uw gezelschap een leuke dag bezorgen, dat is wat ons drijft!

Meerdaagse groepsreizen

Voor bedrijven van elke omvang bieden wij op maat gemaakte groepsreizen aan. Een bedrijfsuitje van een paar dagen? We stellen met veel plezier een reis samen, inclusief verblijf. De pistes opzoeken in Oostenrijk met het hele team? Midland Tours regelt alles! Twee dagen met het hele bedrijf naar Limburg? Wij organiseren het programma.

Midland Tours: de vaste touringcar partner voor bedrijven

Voor veel bedrijven in de regio is Midland Tours de vaste partner op het gebied van groepsvervoer. Uw medewerkers en team van een leuke dag voorzien, dat is wat we het liefste doen. We denken mee met de behoeften van uw bedrijf en zorgen voor een geweldige dag. Een touringcar voor bedrijven, daarvoor moet u bij Midland Tours zijn!

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes