Bussen verhuur

Home » Touringcar Huren » Bussen Verhuur

Bussen verhuur

Bent u op zoek naar passend vervoer voor een zakenreis, een gezellige dagtocht met familie of een onvergetelijke reis naar het buitenland? Kies dan voor het ideale vervoersmiddel: een bus. Bij Midland Tours garanderen wij een vlekkeloze en comfortabele reiservaring. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om een bus te huren, inclusief ervaren chauffeur.

Bij Midland Tours is er een groot aanbod aan verschillende bussen die van alle gemakken zijn voorzien. Onze standaard bus biedt ruimte aan 54 passagiers. Is uw groep kleiner of groter? Geen zorgen, we bieden ook bussen aan die meer of minder personen kunnen vervoeren. 

Ook verhuren wij bussen voor reizigers met een rolstoel. Onze bussen zijn voor iedereen toegankelijk en daar zijn wij trots op!

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bussen verhuur met een chauffeur?

Reizen is onze grote passie en wij zorgen er dan ook voor dat elke reis tot in de puntjes is geregeld. Organiseert u een mooie dagtocht met familie? Of gaat u langer op zakenreis? Het is een vereiste dat de reis dan goed geregeld is. Onze professionele buschauffeurs met ruime rijervaring zorgen ervoor dat uw reis vlekkeloos verloopt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een bus die bij u past. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord van ons. 

Bus huren voor bedrijfsuitjes

Het organiseren van een bedrijfsuitje is altijd een leuke uitdaging. Op stap met collega’s vergt de nodige voorbereidingen en organisatie. Wij begrijpen dit als geen ander. Midland Tours vervoer zorgt ervoor dat u zonder zorgen van A naar B reist. 

Weet u nog niet wat u wilt organiseren als bedrijfsuitje? Wij denken graag met u mee. Midland Tours heeft ruime ervaring in het organiseren van verschillende uitjes. Heeft u een specifieke locatie of activiteit waar u heen wilt? Geef het aan ons door in de offerteaanvraag. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Dagtochten met een bus

Bij Midland Tours organiseren wij verschillende dagtochten met een bus. Het maakt niet uit met welk gezelschap u reist, wij zorgen voor passend vervoer. Gaat u met de vereniging op stap, met de hele familie een dag naar het buitenland of gaat u voor langer op zakenreis? Wij denken graag met u mee voor een vlekkeloze reis.

Waar u ook naartoe wilt reizen vanuit Baarn, Midland Tours verzorgt uw reis van A tot en met Z. Wij vinden het organiseren van mooie reizen heel leuk! Het geven van een onvergetelijke ervaring is voor ons het belangrijkst. Dat is waar het bij Midland Tours om draait.  

Midi bus huren

Reist u met een kleiner gezelschap? Dan kunt u kiezen voor het huren van een midi bus. Deze bus is geschikt voor groepen tot 20 personen. De midi bus biedt het comfort van een grote tourbus, alleen zonder een toilet aan boord. Het grote voordeel is dat we u na afloop van de reis persoonlijk thuis kunnen afzetten.

Het tarief van een midi bus is lager dan onze standaard bus. Ook is het navigeren van de midi bus gemakkelijker in kleinere steden of dorpen. Dat maakt de reis met een midi bus een uitstekende keuze!

Waarom Midland Tours?

Bij Midland Tours is reizen onze grote passie. Als team werken wij met enthousiasme en veel vreugde. Dit dragen wij graag uit tijdens het organiseren van onze busreizen. Wij vinden het belangrijk dat het huren van een bus eenvoudig moet zijn. Zonder te veel tijd te kosten en binnen een dag geregeld. Dat is precies waar wij voor zorgen. Midland Tours biedt oplossingen voor alle uitjes en reizen. In samenwerking of op persoonlijk verzoek. 

Comfort, plezier en zorgeloosheid. Dat is waar wij in voorzien. Heeft u specifieke behoeften of vragen tijdens de reis? Wij gaan net dat stapje verder door die extra service te bieden voor u. Reizen moet namelijk plezierig zijn. 

Bij Midland Tours kunt u elke bus huren. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt snel een reactie van ons!

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes