Touringcar huren Bussum

Home » Touringcar Huren » Bussum

Gaat u een met een grote groep op stap? Ergens in Nederland, of de grens over? Als organisator heeft u het een en ander te regelen. Vervoer is een van de belangrijkste zaken. Een bus huren in Bussum doet u bij Midland Tours.

Gaat u met collega’s op stap? Of heeft de werkgever een bedrijfsuitje? Waar u ook naartoe gaat, het moet vooral een leuke dag worden. Daar helpt Midland Tours u bij. Wij zorgen voor een comfortabele reis, veilig en vol met plezier!

Bij Midland Tours vindt u de juiste vervoersoplossing. Voor kleine en grote groepen, in Nederland en over de grens!

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Een bus huren in Bussum; veilig en betrouwbaar op reis in de omgeving

Op zoek naar een touringcar in omgeving Bussum? Een schoolreisje naar Amsterdam, een bedrijfsuitje buiten de provincie, of een groepsreis naar het buitenland? Bij Midland Tours bent u verzekerd van een veilige en comfortabele ervaring.

Midland Tours verzorgt al jaren groepsreizen voor klanten uit heel Nederland. Heeft u vervoer voor een grotere groep nodig? Of behoefte aan een idee voor een leuke dagtrip? Wij helpen u van A naar B, en denken mee in uw behoefte.

Onze touringcars zijn voorzien van comfortabele stoelen, televisies, een koelkast, een koffiemachine en een toilet. Zo weet u zeker dat het een prettige reis wordt. Bent u op zoek naar een bus om te huren in omgeving Bussum? Bij Midland Tours bent u aan het juiste adres.

Bus huren in Bussum

Midland Tours is centraal gelegen in Nederland. Vanuit Bussum kunnen we heel Nederland in, of naar het buitenland als u dat wil. Of u nu met collega’s op stap gaat, of een basisschoolklas naar de grote stad wil brengen: wij zorgen voor een mooie ervaring.

Bussum ligt in het midden van Nederland, we zijn dus zo bij u op locatie. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een touringcar, een midi bus, of een touringbus met rolstoelvoorziening.

Mocht u specifieke verzoeken hebben, laat het ons gerust weten. Van één ding zijn wij zeker: wij voorzien in uw behoefte op het gebied van vervoer!

Reist u in een kleinere groep en wilt u de stad in? U kunt dan een midi bus bestellen. Smalle straatjes in het stadscentrum zijn zo geen probleem voor de chauffeur. Bent u met een grotere groep? Ook dan zorgen wij dat u op de eindbestemming aankomt!

Bestemmingen vanaf Bussum

Zakenreizen, bedrijfsuitjes of een transfer naar de luchthaven. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van het vervoer waarin wij voorzien. Vroeg of laat, winter of zomer: wij brengen uw groep naar de eindbestemming. En zorgen dat u weer netjes in omgeving Bussum wordt gebracht.

Ook buiten Nederland hebben wij vrij veel ervaring. We brengen regelmatig groepen naar buurlanden, of verder. Met de bussen van Midland Tours reist u comfortabel. Lange reisafstanden zijn daardoor geen probleem. Ondanks de nodige tussenstops brengen wij u op de snelst mogelijke manier naar de eindbestemming.

We vertellen u van tevoren altijd precies waar u aan toe bent. Op stap in Nederland? Of gaan we naar het buitenland? U krijgt het hele plan tot in detail te horen. Zo weet u precies hoe de reis eruit gaat zien.

Met een betrouwbare vervoerder op reis

Veiligheid gaat voor alles. In wat voor gezelschap u ook reist, het vervoer moet betrouwbaar zijn. Dit staat bij ons voorop. Onze chauffeurs hebben jaren aan rijervaring en veel groepen van en naar bestemmingen gebracht. U kunt met een gerust gevoel op reis.

Het kan zijn dat de mensen in uw groep specifieke wensen hebben. Een tafeltje in de bus, catering, extra koffie, of een extra stop pauze onderweg. Wij zijn tot uw dienst, dus we leveren u altijd maatwerk. Mocht u vragen hebben, dan horen wij dat ook graag. We gaan voor de meest ideale oplossing!

Twijfelt u over het type bus? We denken met u mee en horen graag wat de behoeften van uw gezelschap zijn.

Midland Tours voorziet ook in schoolreisjes. Een dag naar de Efteling, het Rembrandt Museum, of de Apenheul. Vanuit Bussum reizen we het hele land door. We gaan ook de grens over, als dat uw voorkeur heeft. Uw schoolklas krijgt een geweldige ervaring!

Uw eigen touringbus huren in omgeving Bussum?

Bent u benieuwd geworden wat Midland Tours voor u kan betekenen? Dat komt mooi uit, wij ook! We horen graag van u. Wilt u gebruik maken van een midi bus voor 19 personen met lagere huurprijs? Of twee touringbussen huren, zodat er meer dan 54 personen mee kunnen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u hoort snel van ons.

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes