Bus huren in Doorn

Een betrouwbare, veilige en comfortabele reis, dat is wat u krijgt bij Midland Tours. Zakenreizen, golfweekenden en familiedagen, allemaal leuke bezigheden om naar uit te kijken. Gaat u op stap met een familie of een groep collega’s, dan is het wel zo fijn als het vervoer uitstekend geregeld is. Bent u op zoek naar vervoer? Wilt u een bus huren in Doorn? Midland Tours brengt u verder.

Touringcar huren met chauffeur

Bij Midland Tours kunt u verschillende bussen huren. Afhankelijk van uw groepsgrootte, regelen wij het beste vervoer voor u. Bij Midland Tours kunnen wij u in alle gemakken voorzien. Onze touringcars hebben plek voor 54 personen. Reist u met een groter gezelschap? Dan hebben wij een grotere bus ter beschikking. Gaat u met een kleinere groep op pad? Dan raden wij onze midi bus aan, met plaats voor 19 personen. Wilt u een rolstoelbus huren? Ook hier hebben wij een perfecte touringcar voor! Onze Midland Tours chauffeurs hebben veel ervaring achter het stuur. Honderden groepen mensen hebben zij al met veel plezier vervoerd.. Een reisgezelschap een uitstekende ervaring geven, dat is waar wij gelukkig van worden!

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Zakenreizen  

Een goed georganiseerde zakenreis begint direct op de heenweg naar de locatie. Een dag weg met collega’s moet goed geregeld zijn. Voorbereiden op een conferentie of presentatie tijdens de reis. Daar dragen wij graag aan bij. Bij Midland Tours ontzorgen wij jullie tijdens het reizen. Wij zorgen dat jullie van A naar B komen, met zoveel mogelijk comfort. Dit organiseren wij zowel in het binnen- als buitenland. 

Zoekt u wellicht nog naar inspiratie voor een geslaagd bedrijfsuitje? Wij denken graag met u mee! Bij Midland Tours doen wij meer dan groepen heen en weer rijden. Wij organiseren regelmatig dagtochten in de regio. Heeft u zelf een specifiek plan? Wij denken met veel plezier en ervaring mee voor u een geslaagd programma op maat!

Golfweekenden 

Met de hele club op stap, dat vraagt om een goede organisatie. Maar ook als u met familie de hort op gaat. Wij hebben een divers aanbod aan dagtochten. Bij een grote groepsbijeenkomst zijn de meningen meestal verdeeld, wij denken hier graag met u mee. Wat dacht u van samen gezellig varen in Friesland? Of met de hele familie op zeehondencruise & bezoek in Zierikzee? Wij hebben het zo voor u geregeld! 

Een touringcar of bus huren in omgeving Doorn

Wat is het voordeel van de oude Vikingstad Doorn? Het ligt midden in Nederland, op de Utrechtse Heuvelrug. Dichtbij Midland Tours in de buurt, ons kantoor zit namelijk in Nijkerk. Wij halen uw groep in een flits op in Doorn, op een centrale locatie of een plek naar keuze. Dit doen wij altijd in overleg.

Waar u ook naartoe wilt reizen vanuit Doorn, Midland Tours verzorgt de reis tot in de puntjes. Wij zijn dol op het organiseren van grandioze reizen. Toch vinden wij iets anders nog belangrijker. Namelijk een onvergetelijke en prachtige ervaring verzorgen. Dat is waar het bij ons om draait.    

Waarom een bus huren in Doorn bij Midland Tours?

Uw reis of dagtocht moet uitstekend georganiseerd zijn. Veilig en comfortabel op reis met de club, familie of collega’s, dat is belangrijk. Daar helpen wij graag bij. Ons team werkt met veel expertise en plezier aan het verzorgen van een onvergetelijke reis. Dit vinden bij Midland Tours heel belangrijk. 

Wij denken graag met u mee, wat uw wensen ook zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan waarin u de wensen van uw groep kenbaar maakt. Binnen een paar werkdagen hebben wij een reis op maat voor u samengesteld. Spreekt u ons liever telefonisch? Wij staan u graag te woord! 

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes