Touringcar huren Ede

Touringcar huren in Ede; Snel en voordelig een bus huren in Ede e.o.

Wilt u een touringcar huren in Ede? Of wil je misschien juist naar Ede toe reizen? Om bijvoorbeeld naar het Kröller-Müller museum te gaan? Bij Midland Tours zijn we gespecialiseerd in groepsvervoer van en naar Ede. Dit geldt voor zowel kleine groepen als voor grote groepen. We hebben altijd wel een passende reisoplossing, uiteraard met een gecertificeerde chauffeur en reisleider. 

We hebben veel reisoplossingen, waardoor er dus altijd wel eentje is die bij uw wensen past. Wat al onze bussen wel gemeen hebben, is dat dat ze allemaal beschikken over uiterst luxe faciliteiten. Dit zorgt ervoor dat u zo comfortabel mogelijk van A naar B gaat. 

Dus bent u op zoek naar een touringcar in omgeving Ede? Vraag dan direct een offerte aan via de onderstaande knoppen of download onze brochure. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op doormiddel van het telefoonnummer bovenaan de website. 

Hieronder vindt u ons uitgebreide aanbod aan touringcars die voor de verhuur beschikbaar zijn.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren in Ede

Wilt u een bus huren in Ede? Midland Tours heeft een uitgebreid aanbod aan touringcars, kleine midi-bussen en rolstoeltouringcars. Bent u ergens naar op zoek, maar staat het niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Ook dan kunnen we namelijk iets voor u betekenen.

Bij Midland Tours bent u altijd aan het goede adres om een bus te huren in Ede. Door de centrale ligging van Ede is het een perfecte plek om uw reis te beginnen.

Van grote meerdaagse reizen tot dagtochten met de bus, bij Midland Tours kan alles. Ons uitgebreide aanbod aan touringcars vindt u hierboven.

Alle soorten vervoer, makkelijk en voordelig geregeld

We zijn maar met één ding liever bezig dan met reizen, en dat bent u. Dit laten we dan ook graag merken. Ons werk wordt nog leuker, wanneer we een glimlach op uw gezicht zien. We helpen u dan ook graag om de juiste vervoersoplossing te vinden. Ook is maatwerk hiervoor geen enkel probleem.

We geven graag advies over de vervoersmogelijkheden in Ede. Het kan namelijk erg lastig zijn, om direct te weten wat er het beste bij de reis past. Ook bent u er zeker van dat we altijd een gecertificeerde chauffeur laten rijden. 

Kortom, we denken graag met u mee. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat het niet alleen een busreis wordt, maar een echte beleving.

Uw touringcar huren in Ede?

Bent u enthousiast geworden? Mooi, wij namelijk ook! Klik snel op een van de bussen en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Weet u nog niet welke vervoersoplossing het beste bij uw reis past? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer bovenaan de website. 

Kies de touringcar die u wilt huren in Ede via de onderstaande knop.

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes