Bus huren in Ermelo

Home » Touringcar Huren » Ermelo

Bedrijfsuitjes, langere zakenreizen, dagtochten. Allemaal leuke bezigheden om naar uit te kijken. Gaat u op stap met collega’s of vrienden, dan is het wel zo fijn als het vervoer goed geregeld is. Een comfortabele en veilige reis. Dat is wat u bij Midland Tours krijgt. Bent u op zoek naar vervoer? En wilt u een bus huren in Ermelo? Midland Tours helpt u verder.

Touringcar huren met chauffeur

Bij Midland Tours kunt u meerdere bussen huren. Afhankelijk van de grootte van uw groep, helpen wij u aan het beste vervoer. Wij kunnen in alle gemakken voorzien. Onze touringcars hebben ruimte voor 54 personen. Gaat u met een grotere groep op stap? Dan hebben we ook grotere bussen. Reist u in kleinere groep? Dan is een midi bus voor 19 personen aantrekkelijker. Reist er iemand mee in een rolstoel? Ook dan hebben wij een geschikte touringcar! De chauffeurs van Midland Tours hebben ruime ervaring achter het stuur. We hebben honderden groepen mensen vervoerd en doen dit met veel plezier. Een reisgezelschap een prachtige ervaring geven, dat is waar wij gelukkig van worden!

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bedrijfsuitjes

Een dag met collega’s op stap moet een feestje zijn. Even een dagje weg van kantoor en niet aan werk denken. Dat is precies waar goede teamspirit stimuleert. Midland Tours zorgt dat u van A naar B komt. Bezoekt u een mooie locatie in Nederland? Of gaat u de grens over? Wat uw plannen ook zijn, wij helpen u met vervoer.

Komt u inspiratie tekort voor een leuk bedrijfsuitje? Dan denken wij graag met u mee! Midland Tours doet meer dan alleen groepen heen en weer rijden. We organiseren regelmatig dagtochten in de regio. Heeft u zelf een specifiek idee? We bedenken net zo goed een leuk programma op maat!

Dagtochten in Nederland

Gaat u met een vereniging de hort op? Of met een leuke groep vrienden? We hebben een breed aanbod aan dagtochten. Het is voor uw groep leuk om zelf een idee voor een uitje te bedenken, maar soms is het makkelijker als u voorbeelden heeft. Met dat idee hebben wij dagtochten samengesteld. Hoe klinkt een tulpenexcursie in de Kop van Noord Holland? Of een muzikale snerttocht? Zomaar wat ideeën!

Bus of touringcar huren in omgeving Ermelo

Wat is een pluspunt van een groenrijk dorp als Ermelo? Het is prachtig centraal gelegen in Nederland. Net als Midland Tours overigens, ons kantoor zit in Nijkerk. Zo om de hoek. Wij pikken uw groep op in Ermelo, op een centrale locatie of een plek naar keuze. Dit gaat altijd in overleg.

Waar u ook naartoe gaan vanuit Ermelo, Midland Tours zorgt dat u weer veilig en op tijd thuis bent. Wij zijn gek op het organiseren van mooie reizen. Toch vinden we iets anders belangrijker. Uw groep een prachtige ervaring geven. Dat is waar het allemaal om draait bij ons.

Waarom een bus huren in Ermelo bij Midland Tours?

Uw reis of dagtocht moet goed georganiseerd zijn. Comfortabel en veilig met een groep vrienden of collega’s de weg op, dat is wat belangrijk is. Daar helpen wij bij. Ons team werkt met veel enthousiasme en plezier aan het verzorgen van mooie ervaringen. Dat is waar het allemaal om draait.

Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen waarin u de wensen van uw groep kenbaar maakt. Binnen een paar werkdagen hoort u van ons. Spreekt u ons liever telefonisch? We staan u graag te woord!

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes