Groepsvervoer

Home » Touringcar Huren » Groepsvervoer

Groepsvervoer

Reizen met een gezellige groep mensen is een van de leukste dingen die er bestaan. Op stap met collega’s of een vereniging? Bij Midland Tours is groepsvervoer van top tot teen geregeld. Met meer dan 20 jaar reiservaring bieden wij uitstekend georganiseerde dagtochten, groepsreizen en bedrijfsuitjes aan. 

Onze bussen zijn geschikt voor verschillende soorten reizen. Of u nu naar het buitenland wilt of liever dicht bij huis blijft, groepsvervoer bij Midland Tours is uitstekend geregeld. 

Indien u zelf een bestemming in gedachten heeft, zorgen wij voor het vervoer van A naar B. Een compleet programma laten samenstellen door Midland Tours behoort ook tot de opties. We doen meer dan alleen groepsvervoer aanbieden: onze dagtochten en meerdaagse reizen zijn een groot onderdeel van onze dienstverlening.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Chauffeurs met passie voor het vak 

Het team van Midland Tours bestaat uit buschauffeurs die niets liever doen dan reizen organiseren. We krijgen namelijk energie van blije passagiers. Uw gezelschap een leuke dag bezorgen, dat is waar we het allemaal voor doen! 

Groepsvervoer voor verenigingen

Onze dagtochten zijn perfect voor mensen die graag een dagje op stap gaan en nieuwe plekken willen ontdekken. Van schilderachtige steden tot adembenemende natuur, we hebben een gevarieerd aanbod aan bestemmingen waaruit u kunt kiezen. Laat ons weten wat uw interesses zijn en wij regelen de rest!

Groepsreizen op maat

Voor groepen van alle soorten en maten bieden wij op maat gemaakte groepsreizen aan. Of het nu gaat om een culturele tour, een avontuurlijke reis of een ontspannen vakantie, wij maken een reisprogramma dat aan al uw wensen voldoet. Geniet samen van het jaarlijkse hoogtepunt!

Georganiseerde bedrijfsuitjes 

Ontspannen met collega’s doet u buiten de kantoormuren. Bent u op zoek naar een ideale manier om uw team te belonen en te motiveren? Onze bedrijfsuitjes zijn de oplossing! Met een scala aan teambuilding-activiteiten, workshops en excursies zorgen we voor een onvergetelijke dag voor uw medewerkers. Geef uw team een welverdiende pauze van de dagelijkse routine!

Groepsvervoer bij Midland Tours is van alle gemakken voorzien. We zorgen dat we op een locatie naar keuze klaar staan en brengen iedereen weer netjes op tijd terug. Maak er een onvergetelijke dag van, waar de medewerkers nog lang over napraten!

Kies voor groepsvervoer bij Midland Tours 

Als u op zoek bent naar een bus of touringcar om uw reis onvergetelijk te maken, dan bent u bij Midland Tours aan het juiste adres. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en u hoort spoedig van ons! Samen gaan we op weg naar een prachtige ervaring die u lang zal bijblijven.

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes