Grote bus huren

Home » Touringcar Huren » Grote Bus Huren

Grote bus huren

Op reis gaan met een grote groep vraagt om de nodige voorbereidingen. Er zijn altijd uitdagingen die gepaard gaan met een grote groep. Bij Midland Tours zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken om het transport. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van verschillende activiteiten en reizen. Hierdoor kunt u vlekkeloos van A naar B reizen.

Onze standaard touringbus heeft plaats voor 54 passagiers. Reist er iemand mee in een rolstoel? Wij hebben een speciale rolstoeltouringcar. Zo kan iedereen zonder zorgen met veel plezier op reis! Reist u met een groep groter dan 54 personen of wilt u meerdere dagen op pad? Ook dit is mogelijk bij ons!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Grote bus huren met chauffeur

Bij Midland Tours bent u in goede handen. Een grote bus huren inclusief chauffeur is bij ons geen probleem. Onze chauffeurs zijn bekwaam op de weg, maar ook tijdens de rit als reisleider. Organiseert u een uitje met familie? Gaat u op stap met de sportclub? Vervoer moet altijd tot in de puntjes georganiseerd zijn. Een professionele buschauffeur is hierbij onmisbaar. Onze chauffeurs hebben allemaal ruime rijervaring en zorgen dat de reis vlekkeloos verloopt.

Wilt u kennismaken? Neem gerust contact met ons op!

Grote bus huren voor schoolreisjes

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van een schoolreisje? Bij Midland Tours zijn uw leerlingen in goede handen. Veiligheid en gezelligheid staan voorop tijdens het vervoer. Onze chauffeurs zijn ervaren, behulpzaam, vriendelijk en gewend om met scholen op reis te gaan. Gaat u met meerdere klassen op reis? Geen probleem!

Bij Midland Tours hebben wij grote bussen tot uw beschikking. Zo kunt u zonder zorgen van het schoolreisje genieten. Heeft u inspiratie nodig voor een gezellig schoolreisje? Wij denken graag met u mee! Vraag een vrijblijvende offerte aan met uw wensen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dagtochten met een grote bus

Heeft u ook zo’n zin om weer op reis te gaan? Om te genieten van een onbezorgde dag vol gezelligheid op de mooiste plekken? Speciaal voor u hebben wij diverse dagtochten georganiseerd. Zo bent u verzekerd van een onvergetelijke dag met uw reisgenoten. Onze grote bussen zijn comfortabel en voorzien van alle gemakken. Tevens zijn onze chauffeurs niet alleen verantwoordelijk voor de weg, maar ook voor uw plezier.

Bij Midland Tours zetten wij die extra stap om ervoor te zorgen dat u een vlekkeloze en veilige reis heeft. Gaat u op pad met uw familie, collega’s, vereniging of sportclub? Neem een kijkje op onze pagina ‘groepsdagtochten’ om inspiratie op te doen voor uw volgende uitje.

Waarom Midland Tours?

Onze slogan is: Gevoel voor reizen! Reizen is onze passie. Midland Tours helpt verschillende organisaties, particulieren en bedrijven bij het vinden van reizen en activiteiten. Als team werken wij met veel enthousiasme en plezier. Het voorzien van een mooie ervaring is wat ons blij maakt. Een grote bus huren hoort geen moeite te kosten. Binnen een dag geregeld en duidelijk gecommuniceerd. Dat is waar wij voor staan.

Midland Tours biedt mogelijkheden voor reizen en vervoer. In samenwerking of op persoonlijk verzoek. Wij denken graag met u mee. Wilt u extra veel thee aan boord? Of specifieke muziek horen tijdens de reis? Dan zorgen wij dat het geregeld is! Uw reis moet immers zorgeloos zijn.

Een grote bus huren doet u bij Midland Tours. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen
spoedig contact met u op!

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes