Touringcar huren in Harderwijk

Home » Touringcar Huren » Harderwijk

Touringcar huren in Harderwijk; Gemakkelijk een bus huren in omgeving Harderwijk

 Wilt u een touringcar huren in Harderwijk? Midland tours is gespecialiseerd in alle vormen van groepsvervoer in Harderwijk. Dus of u nou een bus wilt huren voor een kleine of voor een grote groep, we hebben altijd een maatwerk oplossing met een gecertificeerde chauffeur. Onze bussen beschikken over onder andere comfortabele zitgelegenheid, televisies, een uitgebreid multimedia systeem, een koelkast, een koffiebar en een toilet. Kortom, u kunt bij ons de beste bussen huren in en rondom Harderwijk.

Als u opzoek bent naar een touringcar in Harderwijk zit u bij Midland tours goed! We zijn dan ook het meest betrouwbare bus verhuurbedrijf in omgeving Harderwijk.

Hieronder vindt u ons uitgebreide aanbod aan touringcars die voor de verhuur beschikbaar zijn.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren in Harderwijk

Wilt u een bus huren in Harderwijk? Midland tours verhuurt bussen voor dagtochten, schoolreisjes en nog veel meer.

Onze busreizen worden met zorg samengesteld en uitgevoerd. Wilt u voor uw eigen reis een bus huren in Harderwijk? Dat kan! Maatwerk is voor ons geen probleem.

Kies uw bus en vul uw wensen in, dan komen wij met een passende oplossing. Veel reisplezier!

Onze passie, uw ervaring

Wij doen niets liever dan reizen organiseren. Zo kunnen we als bus verhuurbedrijf en reisorganisatie u een uiterst geslaagde reis bieden. Dit doen we voor bedrijven, verenigingen, instellingen, consumenten en het allerbelangrijkste, voor U!

We geven advies over de bus die u nodig heeft voor uw reis in Harderwijk. Heeft u een idee? Laat het ons weten. Dan geven we een vrijblijvende offerte.

Maatwerk is voor ons heel belangrijk. Binnen de kwaliteit die we altijd leveren staat flexibiliteit voor uw wensen voorop. Of dat nu het inbouwen is van tafeltjes in de bus, catering of dat extra kopje koffie onderweg, maatwerk en hulpvaardigheid is voor ons heel gewoon. Dat maakt reizen met ons niet alleen gezellig, maar ook een echte ervaring!

Uw touringcar huren in Harderwijk?

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Midland tours heeft een uitgebreid aanbod van bussen en touringcars. Van een 19-persoons midi bus tot meerdere tourbussen voor meer dan 54-personen.

Kies de bus die u wilt huren in Harderwijk via de onderstaande knop.

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes