Touringcar huren Hilversum

Home » Touringcar Huren » Hilversum

Touringcar huren in Hilversum; Makkelijk een bus huren in omgeving Hilversum

Wilt u een touringcar huren in Hilversum? Wij van Midland Tours staan voor u klaar voor uw groepsvervoer in Hilversum. Bij ons zijn touringcars voor alle gelegenheden te huur. We verhuren aan grote of kleine groepen, uiteraard met een gecertificeerde chauffeur. De touringcars hebben onder andere comfortabele zitgelegenheid, televisies, een uitgebreid multimedia systeem, een koelkast, een koffiebar en een toilet. U kunt bij ons dan ook de meest comfortabele bussen huren in en rondom Hilversum.

Bent u op zoek naar een touringcar in omgeving Hilversum? Dan zit u bij ons goed! We zijn het meest betrouwbare bus verhuurbedrijf in omgeving Hilversum.

Hieronder vindt u ons aanbod aan touringcars die voor de verhuur beschikbaar zijn. Zit er niks tussen wat bij uw reis past? Neem dan gerust contact met ons op.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren in Hilversum

Wilt u een bus huren in Hilversum? Dat kan bij Midland tours. Door de centrale ligging kunnen we snel vanaf Hilversum naar de rest van Nederland reizen. Onze georganiseerde busreizen worden met zorg samengesteld. Wilt u voor uw eigen reis een bus huren in Hilversum? Dat kan! Maatwerk is voor ons geen probleem.

Door de centrale ligging van Hilversum wordt het vaak ook gebruikt als verzamelplaats voor grote groepsreizen of dagtochten met de bus

Gemakkelijk uw reis organiseren

Reizen is onze passie en wij doen ons werk met veel plezier en enthousiasme. Als touringcarbedrijf en reisorganisatie helpt Midland Tours bedrijven, verenigingen, instellingen en consumenten met het vinden van de juiste vervoersoplossing voor hun reis. 

We geven graag advies over welke bus u het beste kunt huren voor uw reis in Hilversum. Uiteraard regelen we alles rondom de uitvoering, met een gecertificeerde chauffeur.

Maatwerk is voor ons geen probleem. Binnen de kwaliteit die we altijd leveren staat flexibiliteit immers voorop in alles wat we doen en krijgt u onze volledige aandacht. We denken graag mee met uw wensen. Of dat nu het inbouwen is van tafeltjes in de bus, catering of dat extra kopje koffie onderweg, maatwerk en hulpvaardigheid is voor ons heel gewoon. Dat maakt reizen met ons niet alleen gezellig, maar ook een echte beleving!

Uw touringcar huren in Hilversum?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Midland tours heeft een uitgebreid aanbod van bussen. Van een 19-persoons midi bus tot meerdere tourbussen voor meer dan 54-personen.

Kies de touringcar die u wilt huren in Hilversum via de onderstaande knop.

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes