Touringcar huren Houten

Home » Touringcar Huren » Houten

Touringcar huren in Houten; De meest comfortabele bussen in Houten

Of u nou een kleine touringcar nodig hebt of meerdere grote tourbussen, bij Midland Tours vindt u een geschikte reisoplossing. Dus als u een touringcar wilt huren in Houten kunt u bij Midland Tours terrecht. Onze passie is reizen, en dat laten we dan ook graag merken. We specialiseren ons namelijk in maatwerk groepsvervoer. Bijna geen reis is hetzelfde, maar u wilt natuurlijk wel dat die tot in de puntjes is uitgewerkt en u niet voor verassingen komt te staan. Gellukig heeft Midland Tours al bijna 20 jaar ervaring binnen de branche. Anderen die u voorgingen hebben ons beoordeeld met een 4.8 uit 5. Nog niet overtuigt? Doe een aanvraag en ontdek het zelf.

Al onze reizen worden uitgevoerd door een gecertificeerde chauffeur. Bovendien bevatten al onze bussen alle faciliteiten om van uw reis een comfortobale reis te maken. Dit zijn onder anderen onze comfortabele zitgelenheden, televiesies, koelkast, koffiebar en nog veel meer. Dus zoekt u een touringcar in omgeving Houten? Dan zit u bij Midland Tours letterlijk en figuurlijk goed!

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan de touringcars die beschikbaar zijn voor de verhuur.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren in Houten

Bus huren in Houten? Dat kan bij Midland tours. Door de centrale ligging dichtbij Utrecht kunnen we u snel van A naar B vervoeren. Ideal voor een dagje uit met uw vereniging, bedrijf of school. Onze busreizen worden met zorg samengesteld. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het vervoer en kunt u genieten van de reis. Stap bij ons in de bus op Houten Station en laat u meenemen naar uw bestemming. 

Wilt u voor uw eigen reis een bus huren in Houten?

Kies dan hierboven uw bus.

Veilig en vertrouwd op reis

Met meer dan 20 jaar reiservaring werken we nog steeds elke dag met veel plezier en enthousiasme. Dit laten we dan ook graag merken! Als touringcarbedrijf en reisorganisatie helpt Midland Tours bedrijven, verenigingen, instellingen en consumenten met het vinden van de juiste vervoersoplossing.

Hiervoor is soms Maatwerk nodig, wat voor ons uiteraard geen probleem is. Binnen de kwaliteit die we altijd leveren staat flexibiliteit immers voorop in alles wat we doen en krijgt u onze volledige aandacht. Hierdoor wordt de reis meer dan vervoer van A naar B, maar een echte ervaring. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Uw touringcar huren in Houten?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Midland tours heeft een uitgebreid aanbod van bussen. Van een rolstoeltouringcar tot meerdere tourbussen voor meer dan 54-personen.

Kies de touringcar die u wilt huren in Houten via de onderstaande knop.

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes