Touringcar huren in Leusden

Home » Touringcar Huren » Leusden

Een touringcar huren in Leusden e.o. doet u bij Midland Tours, uw specialist in groepsvervoer in provincie Gelderland en Utrecht

Zoekt u naar een betrouwbare organisatie in de omgeving van Leusden die u en uw gezelschap kan vervoeren naar elke gewenste locatie? Bij Midland Tours zit u letterlijk en figuurlijk goed!

Wij van Midland Tours garanderen u een comfortabele en gezellige reis. Onze touringcars zijn van vele luxe voorzien. Zo beschikken onze bussen over Comfortabele zitgelegenheid, een toilet, een uitgebreid mediasysteem, televisies, een koelkast en een koffiebar. Daarbij zorgt onze ervaren chauffeur er natuurlijk voor dat u en uw gezelschap veilig van A naar B worden vervoerd.

Wilt u meer weten over ons brede aanbod aan touringcars dat te huur is in Leusden en omstreken? Hieronder vindt u de verschillende touringcars die bij ons te huur zijn.

Veilig en vertrouwd op reis

Reizen is onze passie en wij doen ons werk met veel plezier en enthousiasme. Als touringcarbedrijf en reisorganisatie helpt Midland Tours bedrijven, verenigingen, instellingen en consumenten met het vinden van de juiste vervoersoplossing. Maatwerk is voor ons geen probleem. Binnen de kwaliteit die we altijd leveren staat flexibiliteit immers voorop in alles wat we doen en krijgt u onze volledige aandacht. We denken graag mee met uw wensen. Of dat nu het inbouwen is van tafeltjes in de bus, catering of dat extra kopje koffie onderweg, maatwerk en hulpvaardigheid is voor ons heel gewoon. Dat maakt reizen met ons niet alleen gezellig, maar ook een echte beleving!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes

  19-persoons midi bus

  Offerte aanvragen

  Rolstoeltouringcar

  Offerte aanvragen

  54-persoons tourbus

  Offerte aanvragen

  Meer dan 54 personen

  Offerte aanvragen