Touringcar huren Nunspeet

Home » Touringcar Huren » Nunspeet

Op zoek naar een touringbus of touringcar in de omgeving van Nunspeet? Bij Midland Tours bent u verzekerd van vervoer. Binnen Nederland naar het buitenland, bij goed of slecht weer. Wij zorgen dat u op locatie aankomt en weer op tijd thuis bent!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Touringbus in Nunspeet; veilig en betrouwbaar op reis

Als organisator van een reis, groot of klein, ligt er aardig wat verantwoordelijkheid op uw schouders. U heeft veel te regelen, vervoer is vaak een van de grootste kopzorgen. Bij Midland Tours nemen we deze zorgen geheel van u weg. Wij weten als geen ander hoe een reis soepel moet verlopen!

Onze chauffeurs hebben vrij veel ervaring op de weg. Nederlandse snelwegen, buitenlandse binnensteden, of het onbekende platteland. We zijn letterlijk overal geweest. Met verschillende gezelschappen, groot en klein. Bij ons weet u zeker dat uw vervoer soepel en veilig verloopt.

Heeft u specifieke wensen of voorkeuren? Laat het ons gerust weten. Bij de offerteaanvraag kunt u uw verzoeken kenbaar maken. Wat de grootte van uw groep ook is, wij kunnen voorzien in het vervoer. Van één ding zijn wij zeker. Een bus huren in Nunspeet doet u bij Midland Tours!

Ook als u vragen heeft over onze dienstverlening, horen we graag van u. We denken graag met u mee en kunnen zelfs reizen voor u samenstellen. U krijgt een mooie dag, wij een tevreden klant. Win-win voor iedereen!

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren in Nunspeet

Midland Tours is gevestigd in het midden van Nederland. Nunspeet ligt voor ons dus om de hoek. We komen uw groep op het gewenste tijdstip ophalen en zetten u op tijd weer af.

We beschikken over verschillende bussen. De populairste is de touringcar voor 54 personen. Deze bus beschikt over een toilet en is van de nodige comfort voorzien.

Reist u in een kleinere groep? Of gaat er iemand in een rolstoel mee? Ook dan kunnen we prima aan uw wensen voldoen. Onze midi bus is voor 19 personen en heeft een lager dagtarief. We hebben ook een speciale bus die geschikt is voor rolstoelen. Zo kan iedereen, jong en oud, lekker mee op reis!

Het kan natuurlijk zijn dat u specifieke voorkeuren heeft. Wilt u catering? Of voldoende koffie voor de hele groep? Een extra pauze tussendoor, of de grens over? Dit valt allemaal te regelen. Laat het ons weten en wij zorgen ervoor.

Bestemmingen vanaf Nunspeet

U organiseert een schoolreisje voor een klas. Of gaat met collega’s op stap in het buitenland. Misschien wilt u met vrienden naar een nieuwe stad. Allemaal mooie redenen om er een prachtige ervaring van te maken.

Er moeten dingen geregeld worden. Het vervoer kunt u afstrepen. Dat nemen wij uit handen. We bespreken samen de locatie om u op te pikken in Nunspeet. U gaat zorgeloos naar uw bestemming. En we pikken u weer op. Zo simpel kan het zijn!

U kunt bij de offerteaanvraag aangeven wat uw wensen en voorkeuren zijn. Wilt u het telefonisch toelichten? Geef ons gerust een belletje. We staan u graag te woord. Of heeft u vragen over een bus huren in Nunspeet?

Wilt u een reis op maat laten samenstellen? En dit mondeling bespreken? We komen net zo graag naar u toe. Zo leren we elkaar meteen kennen!

Met een betrouwbare vervoerder op reis

Een groepsreis moet prettig en comfortabel verlopen. Veiligheid staat hierbij voorop. Onze chauffeurs zijn gecertificeerd en hebben jaren aan ervaring. Op de Nederlandse wegen en op de buitenlandse. Grote groepen en kleinere gezelschappen, wij doen alles.

Ook als we naar het buitenland gaan, zorgen we voor voldoende pauze. De grotere bussen hebben een toilet, de midi bus niet. We stoppen hoe dan voldoende, zodat iedereen met een lekker gevoel in de bus zit.

Heeft u speciale wensen? Of specifieke behoeften? Laat het ons weten, we denken graag met u mee. Catering en koffie valt altijd te regelen. Wel zo fijn als we lange afstanden afleggen! We leveren maatwerk, zodat u van alle gemakken voorzien bent.

Mocht u nou twijfelen over het type touringcar, dan kunnen we u adviseren. Geef ons een belletje en we beantwoorden al uw vragen. Velen gingen u voor en weten intussen dat een bus huren in Nunspeet het beste is bij Midland Tours!

Eigen touringcar of bus huren in Nunspeet?

Midland Tours is gevestigd in Nijkerk. Voor ons ligt Nunspeet dus om de hoek. Bent u overtuigd van de mogelijkheden? En heeft u het vertrouwen dat wij het vervoer voor u kunnen regelen? Mooi, wij net zo goed!

Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend. U kunt uw aanvraag ten alle tijde wijzigen, of later op een verzoek terugkomen. Wilt u ons van tevoren liever spreken, dan kan dit uiteraard. We komen of bij u langs, of we staan u telefonisch te woord.

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes