Touringcar huren Utrecht

Home » Touringcar Huren » Utrecht

Touringcar huren in Utrecht; Gemakkelijk een bus huren in omgeving Utrecht

Wilt u een touringcar huren in Utrecht? Wij van Midland Tours staan voor u klaar voor uw groepsvervoer in Utrecht. Bij ons zijn touringcars voor alle gelegenheden te huur. We verhuren aan grote of kleine groepen, uiteraard met een gecertificeerde chauffeur. De touringcars hebben onder andere comfortabele zitgelegenheid, televisies, een uitgebreid multimedia systeem, een koelkast, een koffiebar en een toilet. U kunt bij ons dan ook de meest luxe bussen huren in en rondom Utrecht.

Bent u op zoek naar een touringcar in omgeving Utrecht? Dan zit u bij ons goed! We zijn het meest persoonlijke bus verhuurbedrijf in omgeving Utrecht.

Hieronder vindt u ons aanbod aan touringcars die voor de verhuur beschikbaar zijn. Zit er niks tussen wat bij uw reis past? Neem dan gerust contact met ons op.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren in Utrecht

Wilt u een bus huren in Utrecht? Dat kan bij Midland Tours. Door de centrale ligging kunnen we snel vanaf Utrecht naar de rest van Nederland reizen. Onze georganiseerde busreizen worden met zorg samengesteld. Van dagtocht tot meerdaagse reizen, wij zijn van alle markten thuis. Wilt u voor uw eigen reis een bus huren in Utrecht? Dat kan! Maatwerk is voor ons geen probleem.

Door de centrale ligging van Utrecht wordt het vaak ook gebruikt als verzamelplaats voor grote groepsreizen of dagtochten met de bus

Gemakkelijk uw reis organiseren

Onze passie is reizen. Met veel plezier en enthousiasme helpen we u aan een passende vervoersoplossing. We helpen bedrijven, verenigingen, instellingen en consumenten aan een onvergetelijke reis. 

We geven u graag advies over welke bus bij uw reis in Utrecht past. Uiteraard regelen we alles rondom de uitvoering, met een gecertificeerde chauffeur.

Maatwerk is voor ons geen probleem. Binnen de kwaliteit die we altijd leveren staat flexibiliteit immers voorop in alles wat we doen. We denken graag mee met uw wensen. Of dat nu het inbouwen is van tafeltjes in de bus, catering of dat extra kopje koffie onderweg, maatwerk en hulpvaardigheid is voor ons heel gewoon. Dat maakt reizen met ons niet alleen gezellig, maar ook een echte beleving!

Uw touringcar huren in Utrecht?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Midland Tours heeft een uitgebreid aanbod van bussen. Van een 19-persoons midi bus tot meerdere tourbussen voor meer dan 54-personen.

Kies de touringcar die u wilt huren in Utrecht via de onderstaande knop.

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes