Touringcar huren Veenendaal

Home » Touringcar Huren » Veenendaal

Touringcar huren in Veenendaal; Huur uw bus bij Midland Tours

Wilt u een touringcar huren in Veenendaal? Bij Midland Tours kun je terecht voor onder andere groepsvervoer in Veenendaal e.o. Wij verhuren touringcars aan grote of kleine groepen en verzorgen met een gecertificeerde chauffeur de rit van A naar B. Onze touringcars bevatten onder andere comfortabele zitgelegenheid, televisies, een uitgebreid multimedia systeem, een koelkast, een koffiebar en een toilet. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste bus bij de juiste reis.

Zoekt u een touringcar in omgeving Veenendaal? Dan zit u bij Midland Tours letterlijk en figuurlijk goed!

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan de touringcars die beschikbaar zijn voor de verhuur.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Bus huren in Veenendaal

Bus huren in Veenendaal? Dat kan bij Midland tours. Veenendaal is een populaire plek om op te stappen. Door de centraal gelegen ligging is het makkelijk om de rest van het land snel te bereiken. Onze busreizen worden met zorg samengesteld. Wilt u voor uw eigen reis een bus huren in Veenendaal? Dat kan! Maatwerk is voor ons geen probleem.

Benieuwd wat dit betekend voor uw reis? Kies dan een bus en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Veilig en vertrouwd op reis

Reizen is onze passie en wij doen ons werk met veel plezier en enthousiasme. Als touringcarbedrijf en reisorganisatie helpt Midland Tours bedrijven, verenigingen, instellingen en consumenten met het vinden van de juiste vervoersoplossing.

Maatwerk is voor ons geen probleem. Binnen de kwaliteit die we altijd leveren staat flexibiliteit immers voorop in alles wat we doen en krijgt u onze volledige aandacht. We denken graag mee met uw wensen.

Of dat nu het inbouwen is van tafeltjes in de bus, catering of dat extra kopje koffie onderweg, maatwerk en hulpvaardigheid is voor ons heel gewoon. Dat maakt reizen met ons niet alleen gezellig, maar ook een echte beleving!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Uw touringcar huren in Veenendaal?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Midland tours heeft een uitgebreid aanbod van bussen. Van een rolstoeltouringcar tot meerdere tourbussen voor meer dan 54-personen.

Kies de touringcar die u wilt huren in Veenendaal via de onderstaande knop.

  Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes