Wat kost het huren van een touringcar?

Home » Touringcar Huren » Wat Kost Het Huren Van Een Touringcar

Wat kost het huren van een touringcar?

Een touringcar huren is een van de makkelijkste en aantrekkelijkste vormen van groepsvervoer. Reizen in een groot voertuig heeft een aantal voordelen. Het is efficiënt, voordelig en vooral gezellig. 

Bij Midland Tours krijgen we soms de vraag wat de kosten zijn voor het huren van een touringcar. Bent u ook op zoek naar meer informatie? Op deze pagina geven we uitleg over de kosten.

19-persoons midi bus

Offerte aanvragen

Rolstoeltouringcar

Offerte aanvragen

54-persoons tourbus

Offerte aanvragen

Meer dan 54 personen

Offerte aanvragen

Dagtochten en meerdaagse reizen 

Bij Midland Tours bieden we verschillende soorten pakketten en diensten aan. Als vervoersbedrijf hebben we 20 jaar ervaring in de reisbranche en op basis van onze klantervaringen hebben we een aantal vaste programma’s. 

Dit zijn dagtochten en meerdaagse reizen die we met regelmaat organiseren. We rekenen hier geen bedrag voor het huren van de touringcar, maar hebben een vaste prijs per persoon. Wilt u meer weten over de dagtochten? Op deze pagina vindt u meer informatie. 

Maatwerk programma’s 

Voor veel bedrijven en verenigingen in de regio zijn we de vaste vervoerspartner. Sommige groepen kiezen voor een van onze dagtochten, maar het gebeurt ook vaak dat we een nieuwe reis samenstellen. Dit noemen we een maatwerk programma. 

We gaan eerst in gesprek om erachter te komen waar de behoeften van onze klanten liggen. Wilt u bijvoorbeeld een teamuitje van een dag organiseren? Of wilt u juist met een groep vrienden voor meerdere dagen naar een mooie plek in België? We zijn benieuwd! Op basis van uw wensen, stellen we een programma samen.

De kosten van een touringcar 

De prijs van het huren van een touringcar wordt door meerdere factoren bepaald. U kunt hierbij denken aan de groepsgrootte, de eindbestemming en het aantal reisdagen. Bij een aantal dagtochten rekenen we een bedrag per persoon, bij een maatwerkprogramma gaat het vaak om een totaalbedrag. 

De exacte kosten zijn op voorhand niet precies te specificeren. Maar wees gerust! Na het versturen van een aanvraag, geven we op vrij korte termijn een prijsindicatie. 

Wilt u meer weten over de kosten van een touringcar? Neem vandaag nog contact met ons op! We komen snel bij u terug. 

Een prijsopgave per mail ontvangen? Stuur ons gerust een bericht. Wilt u liever meerdere vragen stellen, dan staan we u telefonisch te woord.

Soorten vervoer

  • Zakenreizen
  • Meerdaagse reizen
  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Dagelijks vervoer
  • Evenementen vervoer
  • Personeelsvervoer
  • Bedrijfsuitjes